Proći će gore od Novaka: Usred pandemije Federer jednim potezom razbesneo javnost, pljušte kritike

Proći će gore od Novaka: Usred pandemije Federer jednim potezom razbesneo javnost, pljušte kritike

Autor: | 10/07/2020

0

Rodžer Federer od jutros je na skoro svim naslovnim stranama svetskih sportskih izdanja. Slavni teniser, koji je ove godine imao operaciju kolena, uspeo je da jednim potezom napravi opšti haos i sebi napravi ogroman problem. Naime, samo što se malo stišala bura oko našeg Novaka i zlonamernih komentara da nije trebalo da organizuje humanitarni turnir „Adria Tour“ u jeku virusa korona, evo novih vesti iz sveta tenisa.

Jedan od najoštrijih napada na našeg sjajnog Noleta uputio je Ben Rotenberg, novinar „Njujork tajmsa“ i jedan od najboljih poznavalaca tenisa u svetu. On se nije libio da najboljeg tenisera sveta stavi na stub srama, ali izgleda da je došlo vreme da se sa Đokovića „pređe” na Federera.

Prvi čovek specijalizovanog teniskog sajta „Punto de Brejk” Hose Moron oštro je kritikovao Švajcarca koji se bez maske slikao sa navijačima.

Pročitajte: Rodžer Federer se povlači - Razgovarao sam i sa suprugom Mirkom i odlučujem o tome narednih nedelja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tio/20minuti 🇨🇭 (@ticinonline) дана 8. Јул 2020. у 8:51 PDT

‒ Ono što smo rekli za Đokovića moramo da ponovimo ovde. Rodžer Federer slikao se s navijačima, a nije nosio masku i držao distancu od jednog metra. Takođe možete videti da mu je ponuđena neka olovka kako bi dao autogram. Pogrešno ‒ napisao je Moron na „Tviteru“, a javnost je jedva dočekala da saspe kritike i osude na Rodžerov račun.

Iako je Rodžer veći deo godine na pauzi i oporavlja se od operacije kolena, mediji su i prema njemu nemilosrdni. On je povratak na teren najavio za 2021. godinu, ali će po svoj prilici dotle morati da pazi šta radi u javnosti kako bi sačuvao ugled u svetu tenisa.

A da li će proći kao naš Novak ili možda gore, ostaje da vidimo.

Pročitajte: Rodžer Federer - Uživao sam provodeći vreme sa Novakom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Majid Abass (@altruist_majid_rf) дана 8. Јул 2020. у 9:05 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: rodžer federer