Novak Đoković pozitivan na koronu!

Novak Đoković pozitivan na koronu!

Autor: | 23/06/2020

0

Novak Đoković pozitivan na koronu - vest je koju niko nije očekivao, jer su se svi nadali da prvi teniser sveta nije zaražen

Novak Đoković pozitivan na koronu, kao i njegova supruga Jelena, dok su deca - Stefan i Tara negativni.

- Čim smo stigli u Beograd, testirali smo se. Moj rezultat je pozitivan kao i moje supruge Jelene, dok su rezultati moje dece negativni. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.

Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati.

Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro.

Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana - stoji u saopštenju Novaka Đokovića.

Novak i Jelena se osećaju dobro, nemaju simptome i očekuje ih samoizolacija od 14 dana.

Od igrača sa Adria Tuta pozitivni na korona virus su Viktor Troicki, Borna Ćorić i Grigor Dimitrov.

Pročitajte: Svet „belog sporta“ u strahu: Viktor i Aleksandra Troicki pozitivni na koronu

Na inicijativu Novaka Đokovića protekla dva vikenda u Beogradu i Zadru je organizovan humanitarni turnir "Adria tour" na kom su učestvovale neke od najvećih teniskih zvezda u svetu.

Pročitajte: Novak i Jelena Đoković obeležili godišnjicu braka na neočekivanom mestu 

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 14: Novak Djokovic of Serbia looks dejected in his singles match against Roger Federer of Switzerland during Day Five of the Nitto ATP World Tour Finals at The O2 Arena on November 14, 2019 in London, England. (Photo by James Chance/Getty Images)

Bugarski teniser Grigor Dimitrov nastupao je na oba turnira, međutim, u Zadru se nakon meča sa Bornom Ćorićem povukao jer se nije osećao najbolje. U nedelju je na društvenim mrežama objavio da je pozitivan na COVID-19, pa je turnir istog momenta prekinut.

Veliki broj učesnika odmah je otišao na testiranje u Zadru, dok je Novak odlučio da se vrati u Beograd i u prestonici Srbije uradi test na koronavirus.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 12. Јун 2020. у 12:21 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još