Tanja Savić slomljena od tuge: Slavio je rođendan, a ja nisam uspela čak ni poklon da pošaljem

Tanja Savić slomljena od tuge: Slavio je rođendan, a ja nisam uspela čak ni poklon da pošaljem

Autor: | 10/07/2020

0

Tanja Savić, pevačica i majka dvoje dece, već neko vreme boravi u Srbiji, odvojena od sinova. I dok ona provodi dane u rodnom Radincu, sa roditeljima, sa kojima je napokon izgladila odnos, njeni sinovi su pored oca u Australiji.

Pevačica već neko vreme prolazi kroz težak period jer je odvojena od svojih sinova. Naime, njen suprug Dušan odveo je decu u Australiju kako bi ih zaštitio od korone, ali Tanja još nije videla svoje mališane.

Pročitajte: Tanja Savić - Ovo je prava istina o mojim zdravstvenim problemima

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 8. Јул 2020. у 12:23 PDT

Tanja Savić - Prvi rođendan koji sam propustila

Ipak, sada prolazi kroz najteži trenutak od kada su ona i dečaci razdvojeni, jer je njen mlađi sin proslavio rođendan bez nje.

‒ To je prvi rođendan na kojem nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila način da budemo zajedno. Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću... Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Oni su skromni i zaista divni dečaci, zajedno ćemo slaviti čim se vidimo ‒ rekla je Tanja za „Blic“".

Tanja je sinu kupila poklon kako bi ga bar na neki način obradovala, kada to već ne može da uradi svojim prisustvom. Ipak, Đorđe taj rođendanski poklon nije dobio jer ona nije imala kako da ga pošalje.

Pročitajte: Tanja Savić otkriva kakve su reakcije kada se pojavi na roditeljskom sastanku

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 30. Мар 2020. у 11:32 PDT

‒ Kupila sam mu poklon koji je želeo i razmišljala kako da ga dostavim. Išla sam do pošte da pošaljem, ali avioni ne lete za Australiju. Tog dana smo se, kao inače, čuli preko video-poziva, napravila sam i video-čestitku koju sam mu poslala. Svakodnevno se čujemo, pričam im sve što se dešava, kao i oni meni. Raduju se kad vide ljubimca, malog psa kojeg sam kupila, uspeju da mi vrate osmeh na lice.

Najviše je boli što su deca prestala i da je pitaju kada će im doći.

‒ Strpljivo čekam da se granice otvore, ali dosta vremena je već prošlo. Oni su u nekom trenutku prestali i da me pitaju kad ću doći kod njih, teško im je, znam, ali prikrivaju to, dečaci su. Ipak majka je majka, jedva čekam da ih zagrlim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 25. Дец 2019. у 3:51 PST

Tanja sada strpljivo čeka da se otvore granice kako bi što pre mogla da ode i zagrli svoje sinove. Što se tiče novinskih napisa u kojima je već nedeljama glavna tema, rekla je da se ne obazire.

‒ Ignorišem to. Nije mi važno šta izlazi više. Važno mi je da vidim svoju decu i da ih zagrlim. Razdvojeni smo više od dva meseca ‒ rekla je za emisiju „IDJHOT“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram