Tanja Savić: Ovo je prava istina o mojim zdravstvenim problemima

Tanja Savić: Ovo je prava istina o mojim zdravstvenim problemima

Autor: | 07/12/2019

0

Slavlje povodom uspeha koji su postigle Tanjine nove pesme moralo je da izostane

Tanja Savić nedavno je otkrila da je imala zdravstvenih problema, a uz brzu intervenciju lekara uspela je u kratkom roku da povrati snagu i vrati se svakodnevnim obavezama.

Četiri sata sam bila kod lekara, pregledali su me, dali su mi lekove, da mi se glasne žice otvore za večeras. Ja se nadam da će publika pomoći u tome – rekla je Tanja pre dva meseca za Pink.

Tanja Savić otkriva kakve su reakcije kada se pojavi na roditeljskom sastanku

Alkohol je postao Tanjin neprijatelj

Iako je poslednjih meseci vredno radila i obradovala publiku novim pesmama, zdravlje Tanje Savić bilo je vidno narušeno, pa je slavlje sa prijateljima kao i nazdravljanje uz po koju čašicu alkohola moralo da izostane.

- Ne pijem trenutno. Ne pijem zato što sam bila na antibioticima dva meseca, pa sam prestala da pijem. Glas me je nešto "zezao" jer ne spavam nikad, ali proći će - rekla je pevačica za "IDJTV".

Tanja Savić je kao i svaka žena uspela da iz čitave sutuacije izvuče i nešto pozitivno.

- Ipak sve je izašlo na dobro jer sam i smršala. Samo izbacite piće i to je to - pohvalila se pevačica koja je otvoreno pričala i o svojim problemima u braku.

 Nije mi sjajno u braku, postoje problemi ali ne volim da kukam. Svi imaju probleme samo neko to kaže, neko ne. Moja novaa pesma je biografska, prava tužna ljubavna pesma. To sam baš rekla suprugu i on mi kaže eto, da ti nije mene ne bi ih imala. Tako da hvala mu na toj patnji - iskreno je rekla Tanja u emisiji “Exkluziv”.

 

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: tanja savic