Svekar Dubravke Đedović je čuveni pevač, svi ga znate po neobičnom nadimku

Svekar Dubravke Đedović je čuveni pevač, svi ga znate po neobičnom nadimku

Autor: | 24/02/2024

0

Suprug Dubravke Đedović raznežio objavom

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a Damir Handanović, venčali su se u avgustu prošle godine.

Boško Karanović

 

Upoznali su se sasvim slučajno, i to zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji Serbian open, a upućeni kažu da je to bila ljubav na prvi pogled.

Posle samo nekoliko dana poznanstva, Damir joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Venčanju su prisustvovali najbliži, porodica i uži krug prijatelja, ali među zvanicama je bilo i zvezda sa naše javne scene.

Pročitajte: Tri meseca nakon venčanja, slavlje u kući ministarke Đedović - Suprug raznežio emotivnim rečima

Dubravki je ovo drugi brak, prvi put je bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Ta ljubav se ugasila, a novu je ministarka pronašla pored sina našeg poznatog pevača Hašima Handanovića, poznatijeg u narodu kao Paško.

On je naš poznati pevač narodne muzike i teško da postoji neko ko bar nekada nije čuo neki od hitova koje je on otpevao.

 

 

Evergrin „Devedeset dana” razmrdao je karijeru Paška Handanovića. Do tada je bio dvojkaš iz muzičkog jata Novice Negovanovića.

Ova numera je napravila veliki zaokret na Paškovom muzičkom putu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Milos Tešić/ATA Images