O njemu je zabranjeno pričati: Bivši dečko Mirke Vasiljević danas oženjen drugom

O njemu je zabranjeno pričati: Bivši dečko Mirke Vasiljević danas oženjen drugom

Autor: | 24/02/2024

0

Bivši Dečko Mirke Vasiljević poznat je javnosti kao sin „srpskog Eskobara”, a prošle godine stigla je vest da je stao na ludi kamen i to sa devojom koja nije iz Srbije.

Glumica o njemu nikada nije želela da govori, u jednom od retkih intervjua jasno je izrazila stav da je pričati na tu temu „degutantno”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla, i na ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da govorim o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi.

Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je Mirka tada na pitanje o bivšem dečku.

Pročitajte: Mirka usred emisije progovorila o razvodu od Vujadina - Voditeljka zanemela, nastao muk u studiju

Ako već do sada niste znali, u pitanju je Lazar Kosmajac. Mirka Vasiljević i on zabavljali su se svega nekoliko meseci davne 2008. godine, a mladalačka ljubav brzo je bila prekinuta.

Bivši Dečko Mirke Vasiljević

Kasnije su Mirku povezivali s njenim kolegom, ali sve je ostalo na spekulacijama.

Danas Mirka Vasiljević i njen suprug čuvaju ljubavno gnezdo ispunjeno sa četvoro mališana AdrijanomMihajlomAndrijom Anikom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

S druge strane, bivši dečko Mirke Vasiljević sklopio je prošle godine građanski brak sa atraktivnom Ukrajinkom raskošne lepote koja se na Instagramu predstavlja kao bjuti influenserka, a upoznali su se u Majamiju, gde Lazar često putuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti