Srce mu je slomljeno: Posle sina preminula i supruga Džona Travolte

Srce mu je slomljeno: Posle sina preminula i supruga Džona Travolte

Autor: | 13/07/2020

0

Supruga Džona Travolte Keli Preston preminula je od raka dojke u 57. godini. Ovu informaciju preneo je magazin „People“, koji je juče uspeo da dobije i zvaničnu izjavu članova porodica.

‒ U jutro 12. jula 2020. godine Keli Preston, voljena supruga i majka, preminula je posle dve godine borbe sa karcinomom dojke. Keli je neko vreme bila na lečenju, uz podršku najbliže porodice i prijatelja. Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi koja je brinula o drugima i oživljavala sve što bi dotakla. Njena porodica moli javnost za razumevanje privatnosti u ovim trenucima ‒ navodi se u izjavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 14. Феб 2019. у 10:23 PST

Džon Travolta i Keli bili su venčani 29 godina, a u braku su dobili troje dece. Nažalost, njihov šesnaestogodišnji sin Džet tragično je preminuo 2009. godine, tokom porodičnog odmora na Bahamima. Supruga Džona Travolte ostavila je iza sebe sina Bendžamina (9) i ćerku Elu (20).

Pročitajte: Džon Travolta - Dirljivo sećanje na tragično preminulog sina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 5. Сеп 2018. у 9:31 PDT

Supruga Džona Travolte izgubila je bitku života

Slavni glumac oprostio se od voljene supruge i preko „Instagrama“ zamolio medije da u ovako velikom bolu poštede njegovu porodicu i njega.

‒ Obaveštavam vas da je moja lepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa karcinomom dojke. Hrabru borbu vodila je s ljubavlju i podrškom mnogih. Moja porodica i ja zauvek ćemo biti zahvalni njenim lekarima i medicinskim sestrama u centru za lečenje raka, svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i mnogim Kelinim prijateljima i voljenima koji su bili pored nje. Kelina ljubav i život zauvek će ostati upamćeni. Neko vreme biću uz svoju decu koja su izgubila majku, zato mi unapred oprostite ako se neko vreme ne budemo oglašavali. Znajte da ću osetiti vašu ljubav ‒ napisao je slomljeni Travolta i objavio Kelinu prelepu fotografiju.

Pročitajte: Džon Travolta i Keli Preston - Kraj braka?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 12. Јул 2020. у 10:20 PDT

Keli je glumila u više od šezdeset filmova i televizijskih serija. Poznata je po ulogama u filmovima „Blizanci“ i „Džeri Mekvajer“, a „Poslednja pesma“ sa Majli Sajrus je poslednji film koji je snimila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kelly Preston (@therealkellypreston) дана 18. Јан 2020. у 3:07 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram