Džon Travolta i Keli Preston proslavili godišnjicu braka u društvu sina Bendžamina

Džon Travolta i Keli Preston proslavili godišnjicu braka u društvu sina Bendžamina

Autor: | 14/09/2012

0

Džon Travolta i njegova supruga Keli Preston uslikani su u sredu u Parizu, kako sa svojim sinom Bendžaminom, u porodičnoj atmosferi, proslavljaju 20 godina braka. Porodica je izgledala veoma srećno dok su napuštali piceriju na poznatom pariskom Champs-Elysées Bulevaru. Travoltu, koji se obučen u tamne tonove, sa kačketom i crnim naočarama trudio da ostane anoniman, Keli je čvrsto držala pod ruku.

Prestonova, koja je u naručju nosila 20-mesečnog Bendžamina takođe je nosila tamne naočare za sunce, crno-belu haljinu na prugice i crnim baletankama. Bendžamin je izgledao neodoljivo u majici na zeleno-sive pruge i farmericama.
Bračni par se trenutno drži van očiju javnosti, od kako je navodni Travoltin gej seks skandal dospeo u novinske naslove. Nažalost po njih, te glasine nikako da utihnu.

Nedavno je Travoltin lični pilot, koji tvrdi da je bio njegov ljubavnik u 80-im godinama, izjavio da je holivudski glumac još uvek zainteresovan za muškarce, čak i posle venčanja sa svojom sadašnjom suprugom Keli Preston.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti