Kraj je bio neminovan: Sloboda Mićalović se povlači, tu više nema mesta za nju

Kraj je bio neminovan: Sloboda Mićalović se povlači, tu više nema mesta za nju

Autor: | 21/02/2024

11

Sloboda Mićalović retko daje izjave, ne meša se u politiku, ne vodi medijske ratove... Radi svoj posao, živi daleko od očiju javnosti i ne bavi se drugima.

Međutim, samo jedna izjava lepe glumice bila je dovoljna da dobije salvu uvreda od nikog drugog do – žena.

M.A/ATA Images

 

Naime, Sloboda Mićalović nedavno je gostovala u jednom podkastu, gde je, između ostalog, iznela svoj stav na temu dojenja.

Glumica je bez ustručavanja, vrlo otovoreno i iskreno iznela svoj stav da bi bebe trebalo dojiti. Navela je i da je svoje bliznakinje dojila dok je imala mleka, ali i da joj nije jasno zbog čega neke žene to odbijaju.

Baš ovo izlaganje bilo je okidač da različite organizacija za prava žena, ali i mnoge korisnice društvenih mreža iskažu nezadovoljstvo kroz salve negativnih komentara.

Pročitajte: Uradite ovaj kratak test kašikom i saznajte od čega bolujete

Posle prilično neprijatne situacije koju je doživela, Sloboda je presekla i donela odluku da se povuče iz cele priče, jer tu za nju više mesta nema.

- Umorila sam se od tih komentara, jer si nekada morao da zaslužiš da se pojaviš na TV-u, da imaš neki dokaz zašto si ti tu, gde te ljudi gledaju i troše svoje vreme, gde mogu nešto da nauče.

Ata Images

 
 

- Sad svi sve mogu da pričaju o ljudima koje ne poznaju. 

- U mojoj glavi je postala bitka sa vetrenjačama i onda nekada, kada se od mene očekivalo da kao intelektualac, kao umetnik nešto kažem o bitnim stvarima, ja sam zanemela, jer je došlo neko gadno vreme, gde moraš da zaćutiš.

Pročitajte: Ljubav, glamur i jorgovani - Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle 15 godina ponovo zajedno ispred kamera

- Skoro sam bila osuđena sa svih strana jer sam rekla da žena treba da doji dete – i to od žena. Zašto ja kažem da žena treba da doji dete? Je l’ vi razumete dokle to ide?

- Samo sam se povukla I sada kad imam šta da pričam, pričam o filmu i tu ne može niko ništa da mi kaže, jer ja znam kako je u tome - rekla je Sloboda Mićalović gostujući na Nova TV.

 

Komentari (11)

Loading
Svetozar 10:52 22.02.2024
Odgovori

Sloboda, ti si veća i bolja od svih tih frustriranih bolesnih lezbača. Ti si veća od njih kao čovek a pogotovo kao umetnik. Priroda je odlučila da deca treba da se doje. To je nazdravija hrana. A te frustrirane, i nedokucane lude mogu samo da ti zavide. I ti ćeš uvek imati šta da kažeš i to će javnost prihvatiti. Samo napred.

Marija 14:01 22.02.2024
Odgovori

Zena je potpuno u pravu. Nema nista zdravije od majcinog mleka.

NIX 14:24 22.02.2024
Odgovori

Svaka majka zna da se prva prava veza sa bebom ostavruje preko dojenja . Na zalost neke majke nemaju mleka, a ludace koje svesno odbijaju dojenje su dno dna,kojima je bitniji izgled grudi nego dete . Slobo ti si daleko od tih frustiranih lujki.

Jože Farkaš Škofija Loka 15:02 22.02.2024
Odgovori

Dokle ide ovo liberalno ludilo.....salve uvreda zato što je rekla najnormalniju stvar!? Ko treba da doji decu...baba?

psihijatar 15:16 22.02.2024
Odgovori

Uvek sam se pitao kako nastaju idioti, zasto svi ne mozemo jednaki da budemo, normalni. Onda sam shvatio da to upravo rade sistematski od detinjstva poremeceni i izopaceni umovi, lezilebovic, kukavice i olos prvo na sebi, a zatim i na celokupnom drustvu. Neki za pare, neki zato sto su glupi. Sve u svemu Staljin nikad nije gresio, sprecili smo prirodnu selekciju raznim vestackim stvarima i prevarili smrt sad svi ispastamo.

Slavica 17:34 22.02.2024
Odgovori

Sta znaju glupe zene najbolje psihofizicko razvice bebe je dok sisa kod make to nemoze niko i nista fa nadomesti taj psihofizicki razvoj utice na kompletnu licnost u zivotu te bebe dokle god je ziva a ove vestacke majke i bebe zato su asocijalna i agresivna deca fali im dtart razvica uz majku fali im kontakt da majkom fali im celog zivota to je moje misljenje

Mima 18:26 22.02.2024
Odgovori

Pa zašto je majka priroda omogućila da majke doje, zato što je to najzdravije za dete jer samo tako stiče imunitet, a te "naučnice" nemoj da doje decu al nemoj ni da ih radjaju

Boki 61 19:12 22.02.2024
Odgovori

Postovana gospodjo Micalovic do sada sam vas cenio po vasem radu i glumackim ostvarenjima. Sada vas jos vise cenim i postujem zbog vaseg stava i izjave o materinstvu i dojenju beba. Budite ponosni na svoj stav i svoju izjavu. Mnogo je vise normalnog sveta koji ce vas podrzati u vasem stavu. Bolesnika je bilo i bice ali oni su slucaj za sebe. Njima neka se bave klinike. Zalim samo decu onih koje ih imaju sto su jadna bolescu mozga majke osudjena na trovanje hemijom.

Dusan 08:12 23.02.2024
Odgovori

Ko ce ljudima, a posebno zenama ugoditi?! Svako ima pravo izneti svoje misljenje, pa tako i nasa divna Sloboda. Ona je to verovatno i dojils svoje bliznakinje. Ovom prilikom, uz setu, setih se i moje majke koja je to uradila, i osecam zahvalnost zbog toga. I ja mislim da majke trebaju, ako mogu, da doje svoju decu. Naravno, svaka majka odlucuje za svoju decu. I to je to, bez velike diskusije.

Istvan 09:25 23.02.2024
Odgovori

Ne mogu se deca dojiti silikonima.vazniji je ovim retardiranima izgled nego imunitet deteta koji se stice preko majcinog mleka.nazalost ovim nazovi majkama sto brinu samo o sebi to ne dopire do mozga.bravo za Micalovivku!p

Gabriela 11:57 23.02.2024
Odgovori

"Dođu tako vremena kad pametan zaćuti..."Šta reći, pojave se tako spodobe koje, ono što je sasvim prirodno,od Boga dato,negiraju i napadaju svakog ko kaže da je to prirodno i korisno! Svoje potomstvo,svoje mlade doje i sve źivotinje iz reda sisara,a i čovek je sisar,zar ne? Možda su te,nazovi ženske, spodobe frustrirane jer nemaju svoj porod,nemaju ništa tako majušno i nežno, da prigrle...Ko je kriv? Ako im je ostalo zrno pameti dobro bi razmislile! Svaka žena ima pravo i TREBA da doji svoj porod jer tako,pre svega,ostvaruje onaj naprisniji,najbliži odnos sa svojim potomstvom! Neprocenjivo za psihički i emotivni razvoj tog deteta!

hellomagazin.rs V. M./ATAImages

Najnovije vesti