Teško ćete ga prepoznati: Boba iz Žikine dinastije danas je deda troje unučića, žena mu je takođe poznata ličnost

Teško ćete ga prepoznati: Boba iz Žikine dinastije danas je deda troje unučića, žena mu je takođe poznata ličnost

Autor: | 20/02/2024

0

Iako mu je pravo ime Vladimir Petrović, za mnoge je bio i ostao Boba iz „Žikine dinastije”.

Na filmu je voleo lepu Mariju, a u privatnom životu duže od tri decenije uživa u skladnom braku sa Jasminkom Petrović.

Youtube screenshot

 

Uvažena spisateljica, autorka je više od trideset knjiga za decu. Među najpoznatijima je, svakako, roman „Leto kada sam naučila da letim”, koji je nedavno ekranizovan.

Pročitajte: Preminula na ulici, kao njena majka - Tužna sudbina Bobine Marije! Tragična smrt nije zaobišla ni glumicu kojoj je uloga prvo bila namenjena

- Valjda nam je bilo suđeno da se sretnemo. Upoznali smo se u dramskoj grupi Bate Miladinovića, gde je on uveliko bio zvezda. Posle se ispostavilo da su naše majke radile zajedno, a imali smo i zajedničkog druga – ispričala je Jasminka u emisiji TV lica kao sav normalan svet.

TV lica kao sav normalan svet/RTS

 

Uprkos ogromnoj popularnosti koju je uživao, Vlada nikad nije bio uobražen. Kako je istakla njegova supruga, privukao ju je svojom skromnošću.

- Trebalo mi je nekoliko godina da postanem poznat, a decenije da se vratim u anonimnost i vodim relativno normalan život – kaže Vlada, koga i dalje u stopu prati Boba iz Žikine dinastije.

TV lica kao sav normalan svet/RTS

 

- Naša deca, sin Igor i ćerka Ana, odrasli su sa tim. Danas me zovu Bobiša, a ne tata ili ćale – našalio se.

Pročitajte: Ćerka Milana iz Žikine dinastije je supruga našeg poznatog glumca - Decenijama su u braku, imaju dvoje dece i nikada se ne pojavljuju zajedno

Uprkos tome što su oboje ušli u šezdesete, a imaju i troje unuka, Vladu i Jasminku i dalje krasi mladalački duh. To se najbolje vidi u činjenici da im je omiljeno prevozno sredstvo motor.

Milan Maričić/ATAImages

 

- Ja stalno negde kasnim, a Vlada je tu da me odveze. U početku sam se plašila, a sada sam se već navikla – priznaje Jasminka, koja je svoju najpoznatiju knjigu „Leto kada sam naučila da letim” posvetila suprugu.

TV lica kao sav normalan svet/RTS

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube screenshot