Vi nosite ogrlicu moje mrtve ćerke... Ceca Ražnatović prvi put progovorila o priči koja je prati tri decenije

Vi nosite ogrlicu moje mrtve ćerke... Ceca Ražnatović prvi put progovorila o priči koja je prati tri decenije

Autor: | 19/02/2024

2

Ceca Ražnatović u više navrata pojavljivala se u čuvenoj emisiji Milovana Ilića Minimaksa, gde je gostovala kako sama, tako i sa svojim pokojnim suprugom.

Ipak, jedno gostovanje i skoro tri decenije kasnije izaziva znatiželju kod naroda.

TV Pink screenshot

 

Naime, Ceca je u jednoj emisiji nosila dijamantsku ogrlicu, za koju se spekulisalo da je ratni plen njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Navodno se u emisiji javila jedna žena koja je tvrdila da je baš njenoj sestri Arkan ogrlicu „strgao sa vrata”.

Folk pevačica je sada rešila da prvi put progovori nakon trideset godina i otkrije istinu o ogrlici za koju se priča da je ukradena.

Pročitajte: Cecinu ogrlicu prati jeziva priča: Snimak gostovanja kod Minimaksa posle 29 godina dospeo u javnost VIDEO

- Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula.

- Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan-danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa.

- Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu. I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo celokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom.

- Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač.

 

 

- Ja sam naravno gostovala kod Minimaksa, to je bilo posle moje i Željkove svadbe.

- Tada su korišćeni pejdžeri preko kojih je publika postavljala pitanja za Minimaksove goste. A pošto sam ja bila čest gost kod Minimaksa i sve naše ekskluzive smo najavljivali kod Minimaksa, jer je bio naš kućni prijatelj i imao je posebno prijateljstvo sa Željkom, posebno sa mnom ga je gradio.

Ogrlica Cece Ražnatović misterija

- Jer, ja sam kao devojčurak počela da gostujem kod Minimaksa.

- I tako, na pejdžer je stigla poruka da mi je jako lepa ogrlica i koliko sam je platila. I ja sam zahvalila jer je nepristojno pričati o cenama i o ciframa. Zahvalila sam gledaocu koji je to pohvalio i pitao.

- Nakon toga sam ponovo gostovala kod Minimaksa pa sam demantovala da se ta luda i bolesna situacija desila - da se uključila gledateljka i da je rekla: „Vi nosite ogrlicu moje mrtve ćerke”, Bože me sačuvaj i sakloni, „koja je poginula u ratu”...

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Mislim, odvratno je! Prvo sam rekla da neću da ispričam ovo, ali evo, navedena sam pričom da kažem šta sam ja čula. I sad sam zgrožena.

- Naravno da se to nikada nije desilo, zato i nema ni snimka. Snimak ne može da nestane.

- Drugo, na tom snimku i Minimaks i ja demantujemo zajedno da se desila takva neka situacija.

- Ali, isto tako gledam po nekim komentarima, „ne, ne, ne, to postoji, to je sklonjeno...” To su odmah teorije zavere. Ma kako da ne!

Komentari (2)

Loading
Monika 12:12 19.02.2024
Odgovori

Ta emisija u vezi ogrlice je postojala.Odlično pamtim.Žena se javila sa pitanjem.Ogrlicu je prepoznala po nekom detalju.Ceca se džabe pravda.

Lavica 12:23 19.02.2024
Odgovori

Zar ne bese to kvalitetna bizuterija iz Praga sto je neka zena po zahtjevu Arkana ponijela u vili na Dedinju da Ceca izabere?! Ali sto ona kaze ima raznih prica. A u svakom dimu ima i po koja vatrica.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti