Cecinu ogrlicu prati jeziva priča: Snimak gostovanja kod Minimaksa posle 29 godina dospeo u javnost VIDEO

Cecinu ogrlicu prati jeziva priča: Snimak gostovanja kod Minimaksa posle 29 godina dospeo u javnost VIDEO

Autor: | 16/02/2024

3

Tajna Cecine ogrlice konačno otkrivena

Misterija oko ogrlice Cece Ražnatović posebno je obeležila karijeru folk zvezde.

Decenijama kruže razne priče, a po pravilu se ističe ona kada se u emisiju Milovana Ilića Minimaksa javila jedna žena sa jezivom tvrdnjom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, ona je rekla da je Cecin pokojni suprug taj komad nakita strgao s vrata njene pokojne sestre dok je bio na ratištu.

Međutim, sporan deo emisije – snimak u kome se čuje glas gledateljke – ne može da se pronađe. Kao da ne postoji. Da li je sve samo urbana legenda?

Pročitajte: Javnost treba da zna! Cecina kućna pomoćnica otkrila sve tajne iz vile na Dedinju

Svojevremeno se oglasila i gospođa od koje je, navodno, kupljena ogrlica, otkrivši da je zapravo reč o kopiji nabavljenoj u Pragu. Spekulacije su se nizale.

Miloš Nadaždin

 

Sada se pojavio snimak Minimaksove emisije iz 1995. godine, gde se čuje kako jedan gledalac pita pevačicu, koja je tada nosila kratku kosu, pošto je ogrlica.

– Zaboravila sam cenu. Ali nije ni bitno, važno je da je lepa – odgovorila je kratko Ceca.

TV Pink screenshot

 

Šest meseci kasnije ponovo je gostovala kod legendarnog voditelja. Pitao ju je, između ostalog, da li je čula najnoviji trač, naravno vezan za ogrlicu.

Prisetila se prethodne emisije, u kojoj je gledalac pohvalio njen nakit. Ceca je odgovorila uz demanti, ali se i našalila na račun raznih priča koje su o njoj kružile.

TV Pink screenshot

 

– Iz toga se rodio trač, koji je smešan jer u njemu apsolutno nema istine. Više puta do sada su me šišali, prebijali, više sam u modricama nego u normalnom stanju, evo sad i ogrlica...

Pogledajte snimak iz emisije...

 

 

Komentari (3)

Loading
nera 23:08 16.02.2024
Odgovori

U emisiju se javila gospodja i rekla za ogrlicu da se čak vidi i da nema jedan dijamant, lično sam gledala .I rekla da je ogrlica ukradena

Ivanka 05:43 17.02.2024
Odgovori

Ma ona što ma sve je sa ratišta, arko je kockao, ma sve prokockao. Ona zna da čuva novac, sve je to ona zabarikafiralambile su tu vreće, vreće zlata a on što je prodavao bijelumtehniku to je za kocku otišlo. Ona je uzela od fudbalera ali i tu joj je bio kraj, sad zaradi što pjeva. Ma na kraju će završiti bez ičega doduše država če nju izdržavati jer je Arkan ledio krv u žilama ljudim.

Жака 19:34 17.02.2024
Odgovori

Да ли је трач или истина, можемо само нагађати. Ал кад би се урадила анкета , мислим да би више одговора било да је то истина, и да то није трач. Каквим су се пословима бавили па сад толике виле и све то...

hellomagazin.rs TV Pink screenshot

Pročitajte još

Najnovije vesti