Napustila je televiziju i promenila zanimanje: Izgled Tanje Vojtehovski zapanjio, druga žena

Napustila je televiziju i promenila zanimanje: Izgled Tanje Vojtehovski zapanjio, druga žena

Autor: | 17/02/2024

1

Izgled Tanje Vojtehovski sve iznenadio

Gde je nestala Tanja Vojtehovski? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljki, njene emisije rado su se gledale i prepričavale, često i prašinu podizale, a onda je iznenada nestala sa medijske i javne scene.

Petar Đorđević

 

Televizija joj više nije prioritet. U međuvremenu se preusmerila na nešto potpuno drugačije – osnovala je institut i postala NLP trener.

Savladavanje ove tehnike omogućava da uz integrisano znanje s lakoćom radimo na postizanju uspeha.

Luka Šarac

 

Nije se pokajala što je promenila karijeru, a pošto je nedavno izašla iz medijske ilegale, slobodno možemo da kažemo da nikad bolje nije izgledala iako je zašla u šestu deceniju.

U tome joj je pomogla promena načina života, ali i režima ishrane. Izbacila je, na primer, šećer i brašno.

Pročitajte: Tanja Vojtehovski na plaži ne nosi kupaći, ženama poslala snažnu poruku

- Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone - rekla je Tanja jednom prilikom i dodala da nema vagu.

Instagram/tanjavojtehovski

 

- Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje.

Još dok smo je gledali na malim ekranima oduševljavala nas je izborom garderobe, a sada je odevne kombinacije prilagodila novoj silueti. Stil je ostao isti, elegantan i efektan, mada ponekad voli i da eksperimentiše, kao što vidimo na fotografijama koje je upravo objavila na Instagramu.

Instagram/tanjavojtehovski

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Krstović

Najnovije vesti