Branislav Lečić iskreno o bivšim suprugama: Kriv sam za oba razvoda

Branislav Lečić iskreno o bivšim suprugama: Kriv sam za oba razvoda

Autor: | 13/02/2024

0

Branislav Lečić o bivšim suprugama

Poslednji put kada smo saznali nešto u vezi sa ljubavnim životom Branislava Lečića, glumac je uživao u vezi sa 30 godina mlađom devojkom.

Poznato je da je glumac ranije bio u braku sa voditeljkom Ninom Radulović, ali veliku pažnju dobila je njegova prva supruga zbog navodnih razloga njihovog razvoda.

Mirko Tabašević

 

Ivana i Branislav su u braku koji je trajao tri decenije dobili Anu i Ivana. Međutim, par je rekao kraj 2007. godine. 

Pročitajte: Boginja lepote koja je odlepršala sa drugim - Ovo je prva supruga Branislava Lečića

Tada se pričalo da se Ivana, koja je i sama bila stjuardesa, zaljubila u stjuarda, i da je to bio razlog zašto se par razveo, ali nikada nismo dobili zvaničnu potvrdu tih navoda.

Sada je Lečić progovorio kako se oseća povodom dva braka iza sebe.

Stefan Tomasevic/ATAImages

 

- U odličnim sam odnosima sa Ninom Radulović danas. Plaćam alimentaciju za dete. Naravno da plaćam. Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah... Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo... Ja sam kriv za oba razvoda braka. Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam, opstali bi. I sa prvom ženom sam u odličnim odnosima. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne - rekao je glumac.

Pročitajte: Kako je samo porastao - Ninin i Lekin sin proslavio 12. rođendan, torta je san svakog dečaka FOTO

- Ja živim od javnosti, navikao sam na cirkus. Posle svakog razvoda bude haos u javnosti. Oni koji su pored mene dele moju sudbinu, iako možda nisu javne ličnosti. Kamere su uperene i na moju izabranicu, na primer... O ljubavi se ne raspravlja, svaku ženu sam voleo, dok smo bili zajedno voleo sam svim srcem, ne mogu da kažem koju sam više voleo - zaključio je Lečić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marija Mladjen/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti