Veljko Ražnatović otkrio šta Ceca radi u svoja četiri zida (video)

Veljko Ražnatović otkrio šta Ceca radi u svoja četiri zida (video)

Autor: | 16/07/2020

0

Ceca Ražnatović izgled dovodi do perfekcije. Pevačica je odlučila da tokom karantina ne dobije ni gram viška, već da se u svojoj koži oseća bolje nego ikad. Naime, ona već neko vreme posvećeno radi na svom izgledu. Hrani se zdravo, posećuje nutricionistu, a uz sve to aktivno trenira.

Ceca je tokom karantina već nekoliko puta podelila svoj trening na „Instagram storiju“, a sada ima i vatrenu podršku. Veljko je na svom „Instagramu“ podelio video u kome Ceca naporno trenira i radi na novom izgledu dok je on duhovito podržava i bodri.

Pročitajte: Ceca Ražnatović - Vreme promena

‒ Hajde, može, bravo mama! ‒ rekao je Veljko, oduševljen što Svetlana neguje sportski duh.

Pošto se neko vreme skrivala od očiju javnosti, sve je oduševila činjenica da je Ceca izgled dovela do savršenstva. Tom prilikom za naš magazin izjavila je da je shvatila koliko su zdrave navike bitne da bismo se u svojoj koži dobro osećali.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 20. Јун 2020. у 8:49 PDT


– S vremenom shvatimo da zdraviji stil života nije dobar samo za zdravlje, već se reflektuje i na naš izgled. Veoma je važno da budemo svesni granica posle kojih genetika igra sve manju ulogu, a sve više zavisi od toga šta jedemo, koliko spavamo, jesmo li aktivni… Vođenje računa o svemu tome, pravilna nega i brojne antiejdž inovacije pružaju nam mogućnost da ono što se ne može zaustaviti znatno usporimo i prkosimo godinama. Izlišno je pominjati da savete treba tražiti od vrsnih stručnjaka koji prate svetske trendove.

Pročitajte: Ceca Ražnatović otkrila - Kako je Bogdana “ukrotila” Veljka

Ceca, koja je nedavno postala baka, u 47. godini izgleda poput devojčice. Nekoliko kilograma viška rešila se uz pomoć poznate nutricionistkinje, ali i aktivnih treninga, koji joj nekada nisu bili omiljena disciplina.

– Prethodnih meseci vežbanje i ja bili smo na nivou koketiranja. (smeh) Ima dana kad intenzivno treniram, a onda se sve aktivnosti svedu na traku za trčanje, ponekad kombinovanu s pilatesom. Ne forsiram se već slušam svoje telo ‒ kaže Svetlana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello, Instagram story, Instagram, ATAImages

Pročitajte još