Tajna čuvana 30 godina: Ovako je Dragana ujela za srce Brenu, godinama nisu pričale

Tajna čuvana 30 godina: Ovako je Dragana ujela za srce Brenu, godinama nisu pričale

Autor: | 10/02/2024

0

Lepa Brena i Dragana Mirković već decenijama su bliske prijatlejice.

Dve velike zvezde folk muzike nedavno su se grlile i site isplakale na koncertu u Bugarskoj, potvrđujući da je kolegijalni odnos odavno prerastao u nešto više, međutim, bilo je i dana kada nisu govorile.

Profimedia

 

Sve se desilo posle smrti zajedničkog menadžera Rake Đokića, kada se pronela priča da su njih dve u svađi.

Pročitajte: Reći ću vam nešto o bivšoj drugarici... Ova poznata pevačica 12 godina bila je nerazdvojna sa Lepom Brenom, više nisu bliske

Gostujući u Minimaksovoj emisiji pre mnogo godina, Brena je objasnila o čemu se radilo:

- Mi nismo u svađi, ali ja, s ozbirom na neke okolnosti u tom trenutku, nisam mogla da izdržim da ne kažem ono što mislim. I kada sam vrlo emotivno pogođena, nastojim da to sakrijem pred publikom i javnošću, jer ljudi vole da vide samo ono lepo što nam se dešava.

Privatna arhiva

 

- Međutim, to je bio jedan od najtežih udaraca u mom životu kada je Raka otišao, i nisam mogla u tom trenutku da se suzdržim i da prećutim ono što me je najviše zabolelo. Ne svađam se ni sa kim i u principu sam veliki diplomata, možda i zbog mog znaka...

Na Miminaksovu opasku da bi mogle da se pomire do Nove godine, Brena se nasmejala i rekla da će mu javiti, mada se nisu ni posvađale.

On se prisetio i kako su se posle Draganinog koncerta u Domu sindikata „izljubile kao rođene sestre i da bi bilo šteta da to pukne”.

Milan Maričić/ATAImages

 

U komentarima ispod snimka moglo se svašta pročitati. Tu su i nagđanja, na primer, kako je „Dragana odmah posle Rakine smrti napustila ‘Zam’ i da je njen film ‘Slatko od snova’ loše prošao, a dugovi su ostali ‘Zamu’, to jest Saši Popoviću i Breni”.

„Dragani je bilo krivo zbog favorizovanja Brene u ‘Zamu’, mislila je da će trećerazrednim filmom nadmašiti Brenin”, glasio je drugi komentar, a neko je primetio, odnosno setio se, da je „Dragana na Rakinu sahranu došla nacifrana, a Brena ostala u šoku”.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M, Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti