Emina Jahović posle četiri godine rekla kraj, odluka nije bila laka

Emina Jahović posle četiri godine rekla kraj, odluka nije bila laka

Autor: | 31/01/2024

0

Početkom 2018. Emina Jahović iznenadila je javnost objavom da se razvodi od Mustafe Sandala posle 14 godina ljubavi, od čega su deceniju proveli u braku. Iako je izgledalo da će sve proteći u najboljem redu, na kraju su završili na sudu zbog nesuglasica oko plaćanja alimentacije.

Ćem Talu

 

Dve godine kasnije popularna pevačica rešila je da se okuša i u nekim drugim vodama. Osnovala je kozmetički brend "Yaemina", koji je za kratko vreme dospeo na vrh najtraženijih na ovim prostorima.

Pročitajte: Ovo je njena tajna dobrog izgleda - Detoks napitak Emine Jahović u službi zdravlja i lepote

Parfemi, šminka, proizvodi za negu tela, svi vrhunski i kvalitetni, lako su osvojili pripadnice lepšeg pola. No, izgleda da je toj priči, ili bar delu nje, došao kraj.

Andreja Damnjanović

 

Tako bar misli tiktokerka Nina Gavran, koja je na svom profilu na popularnoj platformi u video-snimku otkrila:

“Emina bjuti-brend se gasi, i ja ću poludeti, tako da sam poručila zalihe svega”, rekla je, navela koji su joj omiljeni proizvodi i svima poručila da se opskrbe dok ih još ima.

 

 

Nina je odgovarala i na komentare iznenađenih pratilaca, objasnivši da su joj tako rekli u prodavnici, ali i da se nada da je reč o dezinformaciji.

Neki su napisali da brend samo menja ime, drugi da “čisto sumnjaju” jer je Emina godinama radila na tome i zašto bi ga sada gasila, treći smatraju da se promene odnose samo na bjuti-deo, a ne i na parfeme, i tako dalje. Videćemo šta je od svega istina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Pročitajte još