llda Šaulić ne skida osmeh sa lica: Preslatko slavlje u porodičnom domu

llda Šaulić ne skida osmeh sa lica: Preslatko slavlje u porodičnom domu

Autor: | 21/07/2020

0

Trudna Ilda Šaulić oporavila se nakon što je bila pozitivna na virus korona i dve nedelje bila u samoizolaciji. Pevačica je vest o trudnoći saznala na rođendan svog brata Mihajla, međutim, njenu sreću pokvarila je korona. Ipak, sada kada se potpuno oporavila, vreme je za slavlje u porodičnom domu.

Vest da će njihova porodica postati bogatija za jednog člana oduševila je porodicu, a sada imaju još jedan radostan povod za slavlje.

Pročitajte: Ilda Šaulić trudna! Lepe vesti pokvarila korona

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jun 16, 2020 at 12:59am PDT

Naime, Ildin suprug BojanVučković proslavio je rođendan, a trudna Ilda odlučila je da mu priredi neverovatno iznenađenje.

Pevačica je prvo na svom profilu na „Instagramu“ podelila dirljivu rođendansku čestitku za svog muža.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jul 17, 2020 at 1:02am PDT

‒ Srećan rođendan najboljem suprugu, tati, mojoj najvećoj podršci. Hvala ti na svemu što činiš za nas i svemu onome što značiš meni. Volimo te ‒ napisala je Ilda ispod preslatke porodične fotografije.

Lepa trudnica potrudila se da mužu priredi rođendan iz snova i sa ćerkom Emom napravila je veliko iznenađenje za njega. Naime, Bojan se na svom „Instagramu“ pohvalio originalnim poklonom, koji je dobio od žene i ćerke. Reč je o retro automobilu, koji podseća na automobil iz filma „Nacionalna klasa“.

Pročitatje: Ilda Šaulić - Od kada sam majka i supruga, drugačije gledam na život moje majke

‒ Moje dve princeze su me iznenadile. Sa stilom u pedesete ‒ napisao je Bojan.

Porodica svakog dana uživa u svakom trenutku. Pošto je Ilda prošla kroz veoma težak period, kada je izgubila oca, porodica, a posebno ćerka Ema bili su joj najveća podrška i pokretač.

‒ Ona je mezimica svih. Dete sa izuzetnim karakterom, prava mala šarmerka. Nije čudo što joj svi povlađuju ‒ rekla je Ilda za „Hello!“.

Još od kada je na svet donela preslatku ćerku, Ilda je isticala da želi još dece, a sada se njena želja ostvarila. Pošto se oporavila od korona virusa, trudna Ilda Šaulić ne skida osmeh sa lica, a sreća koja je obuzela njenu porodicu ne jenjava.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, Instagram