Potresna životna priča Džeja Ramadanovskog: Često je sanjao popravni dom, majka mu nikad nije došla u posetu

Potresna životna priča Džeja Ramadanovskog: Često je sanjao popravni dom, majka mu nikad nije došla u posetu

Autor: | 20/01/2024

0

Džej Ramadanovski imao je teško detinjstvo

Film „Nedelja“, ekranizovana životna odiseja Džeja Ramadanovskog, ovih dana hara domaćim bioskopima, budeći uspomene na legendarnog Dorćolca i jednu od najvećih zvezda folk muzike. "Nedelja", njegov veliki hit. Nedelja, dan kada je zauvek otišao... Slavni pevač imao je teško detinjstvo.

Luka Šarac

 

Džejova biografija prepuna je neverovatnih obrta. Sudbina se od malih nogu poigravala s njim. Između ostalog, već sa 11 godina bio je smešten u popravni dom, o čemu je otvoreno pričao u intervjuima.

Pročitajte: Nada živi skromno i povučeno - Džejova bivša žena konačno u javnosti, evo zašto je niko nije prepoznao

Odrastajući na Dorćolu, kraju koji je uvek imao famoznu reputaciju, počeo je da se bavi šibicarenjem. Umeo je da pobegne od kuće, često je bio na ulici... Muzika je došla kasnije.

ATA Images

 

- Nisam bio kriminalac, ali bio sam delikvent. Nikada nisam nikog povredio, jednostavno sam morao da se snalazim u životu. Boli me sećanje na „sivi dom“. Uveče, kad legnem, kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti - otkrio je pevač u emisiji "Balkanskom ulicom".

- Često sanjam popravni dom. Sve vreme mog boravka tamo majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac. Ponekad zaplačem zbog toga.

ATA Images

 

Po napuštanju doma popravio je odnos sa majkom. Kao najlepši koncert u karijeri izdvojio je onaj na Tašmajdanu 1991. godine. Jer je ona bila tu.

- Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, kad mi je keva izašla na scenu. Nikad mi nije došla u posetu u dom, ali, kad je stala tako ispred, sa cvećem... Bila je poštena žena, nije mi davala da šibicarim, lupala mi je šamare zbog toga - pričao je Džej.

Pročitajte: Tri godine bez njihovog Džeja - Ćerka Marija donela najlepše cveće, bivša supruga i Andrijana snažno se zagrlile

Vaspitne metode nisu odmah urodile plodom. Ipak, uspeo je u životu, kako kaže njegov veliki hit.

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images