Deda bi bio najsrećniji na svetu: Ćerka Mihajla Šaulića proslavila prvi rođendan

Deda bi bio najsrećniji na svetu: Ćerka Mihajla Šaulića proslavila prvi rođendan

Autor: | 20/01/2024

0

Ćerka Mihajla Šaulića proslavila prvi rođendan

Mihajlo i Marina Šaulić učinili su sve da prvi rođendan njihove ćerke Manje bude prava bajka. Sin legendarnog Šabana Šaulića, inače generalni konzul Srbije u Cirihu, i njegova supruga priredili su gala slavlje za malu princezu, koja je svet ugledala u januaru prošle godine.

Instagram

 

Prostor koji su izabrali za ovu posebnu zabavu odisao je pastelnim tonovima, među kojima se isticala nežna svetloroze nijansa. Marina se odlučila za kratku haljinu slične boje, sa interesantnim detaljima u gornjem delu, a oko vrata je nosila traku sa imenom male slavljenice.

Pročitajte: Mihajlo i Marina Šaulić krstili ćerku u Hramu Svetog Save - Manja blistala u beloj haljini i brendiranim cipelicama

Zapravo, njih dve su uskladile stajlinge – i neodoljiva Manja imala je nežnoroze haljinu, sa diskretnim natpisima kao što su „Happy birthday“ i njen datum rođenja. Autfit su upotpunile crne lakovane cipelice.

Instagram

 

Ponosni tata, koji cele večeri nije skidao osmeh s lica, odabrao je klasično sivo odelo.

Baloni svih oblika, velike mašne, veliki broj jedan, ambijent pun topline, ljubavi i dobre zabave – sve se savršeno uklopilo u priču.

Instagram

 

Da ne zaboravimo elegantnu tortu na tri sprata, koju je devojčica jedva čekala da proba. Mama i tata pomogli su joj da ugasi svećicu.

Među zvanicama su se našli članovi porodica i bliski prijatelji. Među njima je bila i pevačica Milica Jokić, koja je na Instagramu otkrila deo atmosfere. Mihajlo je, reklo bi se, bio najveseliji.

Instagram

 

Lako je pretpostaviti ko je još bio zadužen za muziku. Ponosna tetka Ilda nije mogla da odoli, pa je u nekom trenutku uzela mikrofon i dodatno razveselila goste.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli - Marina i Mihajlo Šaulić u šetnji sa ćerkom, Manja je kao san

Sin Šabana Šaulića i njegova izabranica venčali su se u septembru 2022. godine u Beogradu, a zbog prirode Mihajlovog posla trenutno borave u Švajcarskoj.

Instagram

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još