Nada živi skromno i povučeno: Džejova bivša žena konačno u javnosti, evo zašto je niko nije prepoznao

Nada živi skromno i povučeno: Džejova bivša žena konačno u javnosti, evo zašto je niko nije prepoznao

Autor: | 19/01/2024

0

Bivša žena Džeja Ramadanovskog neprepoznatljiva na premijeri filma Nedelja

Premijeri filma “Nedelja”, nostalgičnoj priči o životu Džeja Ramadanovskog, prisustvovala je i njegova porodica. Crvenim tepihom prošetale su njegove ćerke Ana i Marija, koje su legendarnom Dorćolcu bile mezimice i centar sveta.

Pelicula Production

 

Marija je nasledila očev talent i bavi se muzikom, završila je i školu za negu lepote, a nedavno se udala za dugogoišnjeg partnera Stefana Davidovića.

Pročitajte: Da li je porodica Džeja uopšte pristala na snimanje filma? Evo šta se desilo na premijeri

Džejova starija ćerka Ana živi daleko od svetala reflektora i ne zanima je javni život. Udala se za pevača Adila Maksutovića, s kojim je dobila dvoje dece.

ATA Images

 

Iako je prošlo dosta vremena otkako smo je poslednji put videli, fotografi su na premijeri uspeli da prepoznaju i Džejovu bivšu suprugu. Ana i Marija su im rado pozirale, ali Nada nije želela da bude u prvom planu.

Promenila je i imidž: nekad izrazita i vrlo atraktivna crnka, koja se pojavila i u njegovom spotu za pesmu “Ugasila si me”, danas ima dugu plavu kosu.

ATA Images

 

Iako su se davno razveli, Džej je uvek govorio da je Nada njegova najveća ljubav. Posvetio joj je mnogo pesama, čak je njeno ime istetovirao na ruci.

„Koliko god da sam skitao, uvek sam dolazio kući. Trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku”, priznao je u jednoj emisiji.

ATA Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images