Bila si zrak svetla u najmračnijim danima: Melanija Tramp sa tri najvažnija muškarca ispratila majku na večni put

Bila si zrak svetla u najmračnijim danima: Melanija Tramp sa tri najvažnija muškarca ispratila majku na večni put

Autor: | 19/01/2024

0

Majka Melanije Tramp sahranjena u Sjedinjenim Državama

Tužni dani u domu bivšeg američkog predsednika... Melanija Tramp juče je sahranila majku Amaliju Knavs, koja je preminula prošle nedelje u 78. godini. Uz Melaniju je bila cela porodica.

Profimedia

 

Iako su mnogi verovali da će počivati u Sloveniji, odakle je rodom, što bi ujedno bila prilika da supruga Donalda Trampa posle duže vremena ponovo poseti domovinu, to se nije desilo. Gospođa Knavs sahranjena je u Palm biču, nedaleko od rezidencije Mar a Lago.

Pročitajte: Preminula majka Melanije Tramp, tuga u domu bivše prve dame

Služba je održana u lokalnoj crkvi pored lagune Lejk Vort. U emotivnom i na momente potresnom govoru Melanija je istakla da je njena majka bila “zrak svetla u najmračnijim danima” i istakla da je bila veoma vezana za nju.

Profimedia

 

Uz nekadašnju prvu damu sve vreme su stajali suprug, otac Viktor i sin Baron, koji se prilično promenio otkako se poslednji put pojavio u javnosti.

Pročitajte: Život u senci - Melanija Tramp godinama krije rođenu sestru, sličnost je neverovatna

Baron, sedamnaestogodišnjak koji je u međuvremenu toliko izrastao da je za glavu viši od oca (ima dva metra), teško je podneo smrt voljene bake, koja je poslednjih godina živela s njima na Floridi.

Kako navode tamošnji mediji, on čak govori slovenački i, osim američkog, ima i pasoš Slovenije.

Profimedia

 

Najmlađi sin Donalda Trampa završio je prestižnu gimnaziju “Columbia” u Njujorku, bavi se sportom i, kako se njegov otac jednom prilikom pohvalio, odličan je student.

Sahrani Melanijine majke prisustvovala je i Ivanka Tramp sa suprugom Džaredom Kušnerom, kao i Donaldova mlađa ćerka Tifani.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia