Danijela Vranješ iskreno o razvodu: Bila sam dovoljno pametna i zrela da situaciju sagledam na vreme i da je prepoznam

Danijela Vranješ iskreno o razvodu: Bila sam dovoljno pametna i zrela da situaciju sagledam na vreme i da je prepoznam

Autor: | 23/07/2020

0

Kad je shvatila da imaju različite poglede na zajednički život, glumica Danijela Vranješ (46) odlučila je da se razvede od supruga, muzičara Igora Maleševića. Veruje da sloboda ima svoju cenu i da je potrebna hrabrost da se uradi tako nešto, ali ubeđena je kako je to bilo najbolje za njihovu kćerkicu Emu (3,5), u čijem odgajanju danas oboje ravnopravno učestvuju.

– Bila sam dovoljno pametna i zrela da situaciju sagledam na vreme i da je prepoznam. Nismo prošli nijednu groznu epizodu, nego prosto oboje imamo dovoljno godina da smo svesni kako nam se stavovi ne poklapaju. Mi možda jesmo lep primer kako bi dvoje ljudi trebalo da se raziđu, ali u trenutku kad se to dešavalo nisam znala kako će se stvari odvijati. Samo sam pratila svoj impuls i svoje srce i mislila o tome šta je najbolje za dete, jer njemu treba da budem najbolji roditelj. Jedino je to važno. Sve ostalo s vremenom dođe na svoje mesto. - rekla je za magazin "Gloria".

Pročitajte: Danijela Vranješ raznežena ćerkinim rečima - Čista dečja duša pamti samo lepo i samo lepotu vidi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd) on Jun 26, 2020 at 2:14pm PDT


Odluku o rastanku nije donela naprečac.

– Kad dobiješ dete, uvek ti je frka kad treba nešto da odlučiš. Ne samo o razvodu nego i kad se ono prehladi pa moraš da mu daš lek. Zato nisam ništa učinila impulsivno, preko noći, ideja o rastanku je dugo sazrevala u meni. Potom sam se psihički pripremala, jer sam znala šta me očekuje. I obično ne radim neke stvari ukoliko ne mogu da ih podnesem. Ako je nešto kako treba, onda sve ide svojim tokom, ali ukoliko se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, onda je bolje preseći na vreme. Mislim da je malograđanski i glupavo ostajati u braku koji nije ono što očekuješ. Ne mogu da kažem da je naša veza bila loša, jer je svaka veza zbog nečega dobra. Nas dvoje imamo fantastično dete, a stekla sam i neka nova iskustva i pouke koji su mi promenili život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd) on Jun 12, 2020 at 10:02am PDT


S obzirom na to da Igor ravnopravno učestvuje u Eminom odgajanju i odrastanju, Danijela je ubeđena da joj tata ne nedostaje previše.

– Jedino, kao i svako dete, želi da budem stalno u istom prostoru, pa se nas dvoje od srca smejemo njenim pokušajima da nas spoji. Stalno ima neke fazone na tu temu, ali joj ne pali. Ema na sve to gleda s radoznalošću, ponekad me pita o čemu se radi i vrlo je zadovoljna kad joj dam odgovor u skladu s njenim godinama. Bila bi mnogo veća trauma da gleda mamu i tatu koji žive zajedno a ne mogu da se podnesu.

Pročitajte: Ovako Danijela Vranješ uživa sa ćerkom - Rodila sam dunavsku princezu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Vranjes (@vranjesd) on Jun 4, 2020 at 8:57am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: ana bebić