Sad je jasno zašto ju je toliko dugo krio: Marko Janketić prvi put u javnosti sa svojom lepom suprugom

Sad je jasno zašto ju je toliko dugo krio: Marko Janketić prvi put u javnosti sa svojom lepom suprugom

Autor: | 17/01/2024

0

Marko Janketić prvi put u javnosti sa suprugom

Marko Janketić, jedan od najpopularnijih i najtraženijih glumaca mlađe generacije, u filmu „Nedelja”, priči o životu Džeja Ramadanovskog, igra njegovog rođaka, nekadašnjeg „kralja Dorćola” koji se zvao Iso Lero Džamba. Sinoć se na premijeri pojavio u posebnom društvu.

ATA Images

 

Svi su se pitali ko je tajanstvena lepotica u Markovoj pratnji. Kako je sin legendarnog Miše Janketića uvek bio misteriozan kada je reč o privatnom životu, među prisutnima se vrlo brzo pronela informacija da je reč o - njegovoj supruzi.

Pročitajte: Najslađi prizor koji ćete danas videti - Marko Janketić pokazao mlađu ćerku

Ako neko možda nije bio siguran u to, činjenica da su crvenim tepihom prošetali držeći se za ruke trebalo bi da bude dovoljna. Čak su i nasmejani pozirali fotografima.

Boško Karanović

 

Pažnju prisutnih ukrali su i zahvaljujući stajlingu. Marko se opredelio za casual eleganciju – sive pantalone, raskopčanu belu košulju i sako nežne narandžaste nijanse, dok je lepa dama blistala u dugoj crnoj haljini bez ramena i kariranom sakou.

Pročitajte: Dom pun uspomena - Zavirite u stan porodice Janketić, Mišin radni sto još je na istom mestu

U porodičnom životu Marko i njegova supruga Marija uživaju daleko od očiju javnosti, u miru doma svog. Imaju dve ćerke: mlađa Lenka na svet je došla prošle godine. Glumac je samo jednom pričao o svojoj izabranici u kojoj je pronašao sve što mu je potrebno za skladan i srećan zajednički život.

Boško Karanović

 

- Ona je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo na to da izgradimo kvalitetan odnos.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još