Da li je porodica Džeja uopšte pristala na snimanje filma? Evo šta se desilo na premijeri

Da li je porodica Džeja uopšte pristala na snimanje filma? Evo šta se desilo na premijeri

Autor: | 16/01/2024

0

Film o Džeju uskoro u bioskopima

Večeras se održava premijera filma "Nedelja", koji je sniman o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Brojne poznate ličnosti večeras su se pojavile u dvorani kako bi pogledali ovo ostvarenje, a mnogi su se pitali da li će se pojaviti članovi porodice Džeja Ramadanovskog.

Sudeći prema fotografijama, porodica je i te kako uključena u projekat, pa su na projekciju stigle obe ćerke Džeja, Marija i Ana sa svojim partnerima.

Ata Images

 

Ata Images

 

Podsetimo, gost "Pulsa Srbije" odgonetnuo je tačnost navoda da porodica nije bila uključena, a to je Zoran Jagodić Rule, muzičar i kum Džeja.

Pročitajte: Tri godine bez njihovog Džeja - Ćerka Marija donela najlepše cveće, bivša supruga i Andrijana snažno se zagrlile

- Da budem iskren, nisam se preterano mešao u to, više sam pričao o filmu. Mada, sve što se oni budu dogovorili, biće ispoštovano. Ja sam rekao da je bitno da je urađen film o Džeju, a svaki dogovor sa porodicom će sigurno biti ispoštovan, ako ga ima.

Promo

 

- Takođe, nije važno ni da li je rano ili ne za film, bitno je da ga ima.

- Stoprocentno je porodica kontaktirana, ipak je ovo veliki projekat, moraju svi da budu zadovoljni.

Pročitajte: Ceca uopšte nije trebalo da otpeva pesmu u filmu „Nedelja“ - Futa otkrio kome je bila namenjena pretužna balada

Potom je voditelj pomenuo i špekulaciju da porodica nije priupitana čak ni za dozvolu:

- To je samo špekulacija, to je ovako i onako, jeste i nije, ali bitno je reći da kada dođe film, da će biti velika gledanost.

Ata Images

 

- Ovi detalji, iako se bude pričalo o nastavku, bez porodice ne može.

- Ipak je ovaj film deo od njegovog detinjstva pa do četiri godine karijere, a posle ovih 25 godina smo mi bili zajedno, možda i budem uočen ako bude neki nastavak - rekao je za Kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti