Iz ranjenih nedara najveća srca kucaju: Bogdan je sa 7 godina ostao bez oca, majka Milena učinila je sve da mu pruži bezbrižno detinjstvo

Iz ranjenih nedara najveća srca kucaju: Bogdan je sa 7 godina ostao bez oca, majka Milena učinila je sve da mu pruži bezbrižno detinjstvo

Autor: | 30/10/2022

0

Sin Milene Ivanović, uprkos velikoj tragediji, uživa u srećnom detinjstvu. Rano je ostao bez oca, ali brižna majka učinila je sve da živi kao njegovi vršnjaci i da mu ništa ne nedostaje.

“Sa ranama. Bez onih uz koje bi trebao da odrasta. Samo rasti oko moje. Rasti i prkosi životu hrabro. To je put tvoj, krv i amanet oca tvoga. Iz ranjenih nedara najveća srca kucaju. Srećna ti šesta godina školska sine moj, Bogdane Ivanoviću”, reči su koje je poslanica u Skupštini Srbije nedavno napisala uz fotografiju sa svojim dečakom.

Pročitajte: Majke i domaćice protiv Milene Popović! Žene oštro osudile postupak udovice Olivera Ivanovića, ovo je njen odgovor

Instagram

 

Dečak je imao samo sedam godina kada je njegov otac Oliver Ivanović ubijen u Kosovskoj Mitrovici, a pre tri godine sa majkom se preselio u Beograd.

- Bogan jako voli Beograd. Voleo ga je i ranije. Sve ono što se dogodilo bilo je strašno za njega, ali deca se brže uklapaju, tako da je on pronašao svoje društvo, drugare, školu koju voli. Posle toliko godina sad mogu slobodno da kažem da se ovde oseća kao da je u svojoj kući. Čak i ne razmišlja o Kosovu, niti o onome što se prethodno desilo. Mislim da je to dobar put da zaceli svoje rane, da nastavi život i da ima pravo detinjstvo, onakvo kakvo zaslužuje - izjavila je nedavno Milena u intervjuu za magazin Story.

Pročitajte: U kupaćem, na ivici bazena - Izgled udovice Olivera Ivanovića svi komentarišu, prija joj nova ljubav (foto)

Instagram

 

Ona je, inače, u centar medijske pažnje dospela pre nekoliko meseci, kada je obelodanjeno da je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem.

Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan od prvog dana su upoznati sa vezom svojih roditelja, a često se mogu videti zajedno u šetnji ili na porodičnom ručku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još