U filmu je do poslednjeg dana volela Tomu, a u stvarnom životu srce poklonila kolegi: Ovaj glumac je verenik Sanje Marković

U filmu je do poslednjeg dana volela Tomu, a u stvarnom životu srce poklonila kolegi: Ovaj glumac je verenik Sanje Marković

Autor: | 16/01/2024

0

Dečko Sanje Marković je njen kolega glumac

Filmski i televizijski projekat “Toma”, o kojem ne prestaje da se priča otkako je javnosti predstavljen u septembru 2021. godine, okupio je vrhunsku glumačku ekipu. Među zvezdama mlađe generacije izdvojila se Sanja Marković, koja je briljirala u ulozi Goce Zdravković.

Aleksandar Kujučev

 

Sanja je članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta i možete je gledati u predstavama za koje se uvek traži karta više, kao što su “Čudo u Šarganu”, “Putujuće pozorište Šopalović”, “Moj muž”, “Bilo jednom na Brijunima“.

Pročitajte: Gordana Zdravković - Toma mi je jednom rekao “Jedino zbog čega žalim je što neću doživeti da Saša odraste”

Talentovanoj glumici stručna javnost predviđa visoke umetničke domete, što mogu da potvrde i priznanja koje je do sada osvojila, pomenimo tek Sterijinu nagradu ili one koje nose imena velikana kao što su Zoran Radmilović i Nebojša Glogovac.

Nebojša Babić

 

Rođena je 1994. godine, odrasla je u Krnješevcima u Sremu, završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i srećno je zaljubljena.

Njen dugogodišnji izabranik je kolega Danilo Lončarević. Oboje su diplomirali u klasi profesora Srđana J. Karanovića.

Instagram

 

Ovih dana zaljubljeni par obilazi Španiju, što možemo da vidimo i na Sanjinom Instagramu, gde pratiocima šalje razglednice pune sunca iz lepe zemlje na jugu Evrope.

Instagram

 

Danilo je rođen u Podgorici 1995. godine. Ostvario je zapažene uloge na televiziji u serijama „Vojna akademija“, „Državni službenik“, „Senke nad Balkanom“, a daroviti glumac postigao je značajne uspehe i u pozorištu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Kujučev

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti