Pre Perućice i Živojinovića: Ovaj pevač je bivši dečko Aleksandre Prijović, rođenje sina mu nije čestitala

Pre Perućice i Živojinovića: Ovaj pevač je bivši dečko Aleksandre Prijović, rođenje sina mu nije čestitala

Autor: | 12/01/2024

0

Bivši dečko Aleksandre Prijović je ovaj muzičar

Aleksandra Prijović, trenutno najveća regionalna zvezda, godinama je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, imaju sina i jedno drugom su najveća podrška u svakom smislu. No, s vremena na vreme mediji vole da podsete i na Prijine bivše ljubavi.

Ata Images

 

Koga je zgodna pevačica ljubila pre sina Bobe Živojinovića? Izdvajaju se dva poznata imena. Bivši dečko Aleksandre Prijović bio je pevač Ljuba Perućica, a pre njega bila je u vezi sa muzičarem koga takođe znate – Amar Gile.

Pročitajte: Pronašla mu je poruke s komšinicom i izbacila ga iz stana - Velika ljubav Aleksandre Prijović pukla zbog preljube

Bilo je to pre više od deset godina. Amar se u međuvremenu oženio i dobio sina, a o bivšoj devojci svojevremeno je ovako govorio:

 

https://www.instagram.com/p/Ck4iNn2KpKZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ec94e018-16f0-47a7-80fe-465d39d32829

 

- Aleksandra mi nije čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog našeg dueta koji smo izvodili u Grandovim emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, zaista je cenim i poštujem. Sve što je bilo desilo se davno i nismo se rastali u svađi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti