Pronašla mu je poruke s komšinicom i izbacila ga iz stana: Velika ljubav Aleksandre Prijović pukla zbog preljube

Pronašla mu je poruke s komšinicom i izbacila ga iz stana: Velika ljubav Aleksandre Prijović pukla zbog preljube

Autor: | 10/10/2023

0

Ljubav Aleksandre Prijović doživela krah zbog preljube

Aleksandra Prijović ovih dana je u centru pažnje celog regiona. Po nekoliko puta je punila najveće dvorane u Beogradu i Zagrebu, što je sasvim dovoljno za potvrdu da je jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana.

Boško Karanović

 
 

Popularna pevačica godinama je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, imaju sina Aleksandra, ne odvajaju se, zaljubljeni su kao prvog dana... No, najstariji sin Bobe Živojinovića nije i njena prva velika ljubav.

Pročitajte: Ovo je pravi razlog! Otkriveno zašto Boba Živojinović nije bio na Prijinim koncertima

Danas se verovatno malo ko seća da je Prija bila u vezi sa kolegom Ljubom Perućicom, koji je svojevremeno učestvovao u „Zvezdama Granda“. I on je odavno u drugoj ljubavnoj priči, u braku je sa Katarinom Kolozeus i uskoro će postati otac... Jednom prilikom otkrio je da je sa bivšom devojkom ostao u korektnim odnosima iako je raskid bio prilično buran.

Instagram

 

Naime, pričalo se da je Aleksandra pronašla poruke koje je Ljuba razmenjivao sa komšinicom i odmah ga izbacila iz stana.

– Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči – rekla je tada, ali je do medija ubrzo dospeo razlog razlaza.

Instagram

 

Tabloidi su pisali da je mladi pevač njena česta odsustva zbog posla koristio kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je saznala šta se dešava kada je u njegovom telefonu pronašla poruke. Nije dugo razmišljala šta joj je činiti.

Pročitajte: Konačno da ga vidimo! Mali Aleksandar Živojinović zvezda maminog novog spota

Povređena i razočarana, pevačica je neko vreme bila sama, a onda je u njen život ušao Filip, za koga se udala 2018. godine.

Boško Karanović

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images