Futa pogledao film "Nedelja": Evo šta je imao da kaže na račun glumice koja se našla u ulozi pokojne Marine

Futa pogledao film "Nedelja": Evo šta je imao da kaže na račun glumice koja se našla u ulozi pokojne Marine

Autor: | 12/01/2024

0

Aleksandar Radulović Futa o glumici koja tumači Marinu

Novinarska premijera filma "Nedelja" posvećenom liku i delu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog održana je juče, dok će se u bioskopima širom zemlje naći od 18. januara.

Jednu od uloga u ovom ostvarenju tumači i glumica Milica Janevski koja se našla u ulozi čuvene Marine Tucaković.

Povodom toga oglasio se suprug preminule Marine Aleksandar Radulović Futa i otkrio za beogradske medije da li je Milica uspela da dočara ženu koja je svojim tekstovima obeležila i vinula u zvezde mnoge poznate ličnosti.

Ata Images

 

Oni koji su pogledali ovo ostvarenje kažu da je vrlo emotivno, a njime je zadovoljan i Aleksandar Radulović Futa.

- Pogledao sam proširenu, radnu verziju filma, a finalnu ću na premijeri. Pogledao sam i scene koje je maestralno odglumila Milica i mogu da kažem samo da je to moja Marina. Video sam je kroz taj lik.

Pročitajte: Pogledajte prvi trejler za film "Nedelja" - Husa preslikan Džej, a evo kako izgledaju Marina Tucaković i žena Nada

- Milica je apsolutno iste pokrete koristila kao Marina.

Ata Images

 

- Nisam imao priliku još da se upoznam sa njom, ali se nadam da ćemo se sresti u utorak na premijeri. Pohvalio bih čitavu ekipu koja je radila na filmu i jedva čekam da čujem utiske kako o filmu, tako i o pesmi koju je Ceca otpevala, a koju smo radili za Džeja - rekao je Futa za Telegraf.

Pročitajte: Posvađala se sa Futom i napisala jednu od najlepših narodnih pesama - Ove reči kriju intimnu ljubavnu priču Marine Tucaković

Podsetimo, na konferenciji su se medijima obratili glumci Husein Husa Alijević, Marko Janketić i Milica Janevski. Kao i režiser filma Nemanja Ćeranić, scenarista Stefan Bošković, producent Vladan Anđelković i Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimedije Telekoma Srbija.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images