Lažem, nisam dobro... Ivana Dudić otkrila zbog čega ne sme da izađe iz kuće

Lažem, nisam dobro... Ivana Dudić otkrila zbog čega ne sme da izađe iz kuće

Autor: | 10/01/2024

0

Ivana Dudić otkrila da ima zdravstveni problem

Ivana Dudić vrlo je aktivna na Instagramu, pa su se njeni pratioci s pravom zabrinuli kada su shvatili da već neko vreme nije ništa novo objavila. Da ih ne bi dalje držala u neizvesnosti, lepa glumica odlučila je da objasni o čemu se radi.

Ata Images

 

„Prijatelji, braćo, kumovi... Samo da znate da sam dobro, nema me i ne kačim ništa jer sam dobila boginje u trideset drugoj godini. (smeh) Okej sam... Lažem, nisam okej, ali ću biti. I kada se opet prolepšam, eto me, štaviše nećete znati šta ćete sa mnom“, napisala je u Insta storiju.

Pročitajte: Neverovatno telo i bistre misli - Ivana Dudić izbacila samo jednu namirnicu i potpuno se preporodila

Dakle, razloga za brigu nema. Postoji samo jedan problem – narednih dana Ivana neće moći da napušta kuću. No, to je normalna procedura kada se zarazite boginjama, koje se obično preleže u detinjstvu, ali ih je glumica tada očigledno preskočila.

ATA Images

 

U ovim trenucima možda ne liči na sebe, jer boginje karakteriše osip na koži, ali, kako je rekla, vratiće se u velikom stilu.

Pročitajte: Otac Ivane Dudić publiku ostavlja bez daha, nikad ne biste pogodili čime se bavi - Ovo je Dragoslav Dudić Dudini

Pošto ovo virusno oboljenje, koje obično traje oko tri nedelje, prate i visoka temperatura, malaksalost, gubitak apetita, glavobolja, želimo Ivani da što pre ozdravi. A dobrog raspoloženja joj, uprkos svemu, ne nedostaje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti