Saša Popović se izlanuo, u emisiji nastao muk: Ovo o Breni nije trebalo da kaže javno

Saša Popović se izlanuo, u emisiji nastao muk: Ovo o Breni nije trebalo da kaže javno

Autor: | 09/01/2024

0

Saša Popović i Lepa Brena proslavili su se početkom osamdesetih godina sa bendom "Slatki greh" i hitovima koje je tada pevala čitava Jugoslavija.

Popović je sada, gostujući u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” ispričao kako su se on i Brena upoznali i započeli saradnju.

- Zvao sam odmah sva udruženja pevača, jer smo svirali u hotelu Interkontinental u Zagrebu, u Poreču, u Sarajevu, u najekskluzivnijim hotelima. Niko nije imao ništa za nas.

Youtube Screenshot

 

- Sedeli smo u Brčkom posle fajronta, Spasin muž Mališa već je bio odlučio da je odvede i to je to, ostali smo bez pevačice.

- Pitali smo one Brčake da li ima neka pevačica u Brčkom, kažu mi 'ma, nema Sale...'. Kad jedan naš drugar Caka kaže: 'Ima jedna, ali ona peva samo igranke i to subotom, amaterski je sastav'.

- Pitao sam šta peva, a rekli su mi da peva rok repertoar i da se zove Brena, a mi smo se u*išali od smeha, jer nikad nismo čuli za to ime. Ali nismo imali vremena jer su svuda bili Spasini posteri.

Pročitajte: Skrasio se kraj Suzane, a pre nje ljubio pevačice - Ovo su bivše Saše Popovića, jednoj smetalo što flertuje sa drugim ženama

- Sutra u 12 sedimo u hotelu, Spasa peva poslednji put, kad dolazi Brena u kožnim pantalonama, kožnom prsluku, bela košulja, ufrćkana kosa, pegava... Kada smo je videli spustili smo glave. Brena tada nije pričala kao sada, već 'Đe ste momci...', ono pravo bosanski, brčanski.

- Popričali smo malo sa njom, rekla je da je upisala Ekonomski fakultet u Beogradu, da subotom malo peva igranke. Kad je otišla, rekao sam da nema šanse, učinilo mi se da je tada imala 100 kilograma, mada kaže da je tada imala 85 kila. Ona kaže '85', a ja joj kažem 'Čini mi se da imaš 185'.

Ata Images

 

Brenin otac nije dozvolio da ona uđe u Sašin bend, ali je pevačica rešila da izgradi svoju karijeru po svaku cenu i pobegla je od kuće

- Caka je došao i dovezao Brenu, pobegla je od kuće. Kroz prozor gledamo kako je Brena došla sa sivim koferom, zavezanim kanapom.

- Ne moraš ni da je zoveš posle ove emisije, sve ti pričam. Gledamo taj veliki kofer, dolazi Brena, kažem Mići iz hotela da nam je stigla pevačica, on srećan 'Bravo majstore', pa je pogledao i uhvatio me za kragnu i rekao miČ 'Kazao sam ti da dovedeš pevačicu, ne trafo-stanicu!'.

Pročitajte: Popoviću, to ti nije trebalo - Otkrivena tajna odnosa Nede Ukraden i Saše, pevačica ispričala šta je uradio

- Pitao me da li sam normalan, a uveravao sam ga da će sve biti OK.

- Dobila je Brena sobu, naš šestorica smo došli kod nje, donela je cipele i garderobu, odvezala kanap, a kad sam video, kazao sam jojČ 'Breno, ovo neće valjati'"

Ipak, u bendu Saše Popovića ona je brzo naučila čitav repertoar, "propevala" narodnjake i postala regionalna zvezda, koja od tada traje već decenijama.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Kuzmanović Munja

Najnovije vesti