Indirin sin je ozbiljan šmeker sa neobičnim imenom: Oženio je Ruskinju i u javnosti ga nema FOTO

Indirin sin je ozbiljan šmeker sa neobičnim imenom: Oženio je Ruskinju i u javnosti ga nema FOTO

Autor: | 08/01/2024

0

Sin Indire Radić nikada se ne pojavljuje u javnosti

U karijeri, koja traje duže od tri decenije, Indira Radić snimila je brojne hitove i izborila se za status jedne od najtraženijih folk pevačica, ali uvek s ponosom naglašava da sina Severina smatra najvećim životnim uspehom.

Nenad Borisavljević

 

Severin Radić, koji ima 32 godine, 2014. oženio se lepom Ruskinjom Elinom, da bi krajem 2017. Indira podelila srećne vesti:

Pročitajte: Indira Radić - Pokazala kako izgleda bez šminke

Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu.“

Andreja Damnjanović

 

Severin i Elina upoznali su se na moru u Turskoj, ali su ostali u kontaktu i po završetku letovanja.

‒ Jednog dana kaže on meni idem do Moskve. Prvo sam pomislila da ide u hotel „Moskva“ na Terazijama i pitam ga šta će tamo. „Ne, mama, ja idem u Rusiju.“ Otišao je na tri dana da vidi Elinu.

- Kad se vratio, stalno su bili na Skajpu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da je to ljubav ‒ ispričala je jednom prilikom pevačica koja se, kao svaka majka, bojala za sinovu bezbednost u stranoj zemlji.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna - Evo kakva je svekrva Indira Radić, snaja Ruskinja sve objavila na Instagramu FOTO

‒ Svaki put kad bih se ja za vikend ukrcala u avion, da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah odleteo u Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam. Onda je jednog dana rekao da se ženi.

Andreja Damnjanović

 

‒ Otkako se moj sin oženio i doveo snajku Elinu, ja sam dobila ćerku. Ceo život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila.

Bolje se sa njom slažem nego sa sinom ‒ našalila se „srpska Šakira“, jedna od najmlađih baka na našoj estradnoj sceni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images