Biće da je demencija... Svi komentarišu Čolinu izjavu o Božiću, zamerili su mu

Biće da je demencija... Svi komentarišu Čolinu izjavu o Božiću, zamerili su mu

Autor: | 05/01/2024

0

Izjava Zdravka Čolića razljutila tviteraše, a šta vi mislite? 

Najveća balkanska zvezda svih vremena, pevač Zdravko Čolić u jednom intervjuu prisetio se svog detinjstva i proslave Božića u vreme bivše Juge, a njegova izjava naišla je na mnoštvo komentara.

- Imali smo jelku i sve je to bilo vezano za Novu godinu. Božić kao Božić nije bio zato što je bilo vreme socijalizma, komunizma… Nije se smelo obeležavati kao što je to kasnije bilo, kada su nastupile verske slobode - rekao je Čola.

Ata Images

 

Nakon njegove izjave usledio je niz komentara, na osnovu kojih smo mogli da primetimo da je Čola prilično razljutio tviteraše.

Pročitajte: Kuvarica Zdravka Čolića priznala sve - Nijedna poznata ličnost ovo ne radi kada uđe...

„Šta sam se ja kolača najela na Božićima i Bajramima u Jugoslaviji, a nikad me nisu uhvatili! Sad vidim da sam ja zapravo bila disident“, „Čola zaražen virusom populizma“, „Biće da je ipak demencija u pitanju“, glasili su samo neki od komentara tviteraša koji su izjavu ove legende dočekali prilično negativno.

 

 

On je prehodno otkrio da je njegov otac radio u policiji, a kao radnici državne uprave nisu smeli da slave verske praznike poput Božića ili Bajrama. Umesto toga oni su kitili jelku za proslavu Nove godine.

- Ti verski praznici nisu imali odobrenje. Kasnije kada je sve to krenulo drugim putem, svako je obeležavao na svoj način.

- Danas svako ima pravo da slavi ono što hoće i voli - zaključio je pevač kome zluradi komentari ne mogu da ospore decenije uspešne muzičke karijere u kojoj je svojom pesmom usrećio mnoge Jugoslovene.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti