Novak Đoković i Olga Danilović ludo se provode na australijskim plažama, a turnir – neka čeka

Novak Đoković i Olga Danilović ludo se provode na australijskim plažama, a turnir – neka čeka

Autor: | 29/12/2023

0

Novak Đoković i Olga Danilović uživaju u Australiji

Novu tenisku sezonu po tradiciji otvaraju turniri u dalekoj Australiji, a zvanično počinje grend-slemom u Melburnu, koji je najbolji teniser planete osvajao više ne znamo koliko puta. Kao i uvek, staru godinu Novak Đoković ispraća na najmanjem kontinentu.

Ata Images

 

Ovog puta srpski tim broji više članova nego inače. Pored Novaka i njegove stručne ekipe tamo su i Olga Danilović, mladi Hamad Međedović, selektor Viktor Troicki. Prvi na redu je Junajted kup, ali pre toga malo razonode.

Pročitajte: Oni ne znaju šta je prehlada - Deca Novaka Đokovića tokom zime zdrava kao dren, ovo je Jelenina tajna

Naime, Nole i kompanija "zapalili" su Australiju, u kojoj je trenutno leto, i to vrlo toplo, a nisu ostavili ravnodušnim ni sedmu silu, ni pratioce na društvenim mrežama. Samo što su izašli iz aviona, otišli su na pripreme. Ali, ne bilo kakve.

Trčanje po vrelom pesku odlično je za zagrevanje, pa smo tako veselu ekipu videli kako trenira na plaži. Spajali su lepo sa korisnim, uživajući u svim čarima tirkiznoplavog mora. A kada je temperatura toliko visoka, sve što vam treba su kupaći kostimi. Posebnu pažnju izazvala je zgodna Olga.

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Bogdana Bogdanovića? Novi dečko Olge Danilović je on

Novak je iskoristio i priliku da se upozna sa jednom neobičnom i izuzetno simpatičnom australijskom životinjom, kvokom. Pratiocima na Instagramu pokazao je da su se vrlo brzo sprijateljili, čak su napravili i selfi za uspomenu.

Posle osveženja u vodi usledila je avantura u vazduhu. Đoković i ostatak naše reprezentacije ukrcali su se u helikopter i krenuli put Perta, gde će poslednjeg dana 2023. Srbija igrati sa Kinom i Češkom. Neustrašivi Nole sedeo je pored pilota.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Pročitajte još