Bejbi bum 2023. na našoj javnoj sceni: Koga su sve rode posetile proteklih meseci

Bejbi bum 2023. na našoj javnoj sceni: Koga su sve rode posetile proteklih meseci

Autor: | 29/12/2023

0

Bejbi bum 2023, oni su postali roditelji

U protekloj godini podmladila se javna scena, i svetska i domaća. Rode su pokucale na mnoga vrata i donela dugoočekivanu sreću, porodice su se uvećavale, a veliki broj pevača, glumaca, voditelja ostvario se u najlepšoj ulozi. Mame, tate, bake, deke...

Petar Đorđević

 

Na globalnom terenu najviše pažnje izazvala je Paris Hilton, koja je dobila dve bebe u istoj godini, dok su majke po drugi put postale r’n’b diva Rijana i supermodel Naomi Kembel.

Pročitajte: Anđelka Prpić prvi put sa bebom u javnosti - Glumica nikad mršavija, mala Čarna uživa

Radosne vesti preplavile su i ovdašnji javni život. Već početkom godine, u januaru, Bojani Barović i Nikoli Rokviću pridružila se devojčica kojoj su dali ime Angelina, a i Nikolin brat Marko imao je razlog za slavlje – dobio je ćerku Dragu.

Miloš Nadaždin

 

Cvetalo je i polje glume. Anđelka Prpić u maju je postala mama devojčice koja nosi veoma retko ime - Čarna, Miloš Timotijević u septembru se prvi put našao u ulozi oca nakon što je svet ugledao njegov sin, dok su prelepa Anja Alač i umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, dobili ćerku Anđelu.

Reperka Sajsi MC u martu je postala mama jedne male Nataše, letos je u dom manekenke Ivane Korab stigao drugi sin, Noa, kog je dobila uz pomoć veštačke oplodnje, a voditeljka i glumica Marijana Mićić u oktobru je na svet donela devojčicu Senu.

Dalibor Danilović

 

Uroš Jovčić i Dženi Martin postali su roditelji dečaka Olivera, vaterpolista Nikola Rađen je, posle dve ćerke iz braka sa Anom Kokić, dobio sina Alekseja sa pevačicom Milicom Ristić, a pevač Stevan Anđelković postao je tata devojčice Đine.

Pročitajte: Preslatko! Dženi Martin pokazala kako je uredila sobu za sina Olivera

Lepih vesti nije nedostajalo ni u svetu sporta. Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić rodila je sina Mateju, a u maju, na Đurđevdan, rode su po treći put stigle u dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

Instagram

 

Pred sam kraj godine prijatno nas je iznenadila i raznežila i jedna od najvećih muzičkih zvezda ovih prostora, Marija Šerifović. Njen sin Mario svet je ugledao u Americi, uz pomoć surogat majke, a pevačica još ne može da dođe sebi od sreće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brax