Glumac na crvenom tepihu sa trudnom suprugom: Više ne može da sakrije stomak, prelepo izgleda

Glumac na crvenom tepihu sa trudnom suprugom: Više ne može da sakrije stomak, prelepo izgleda

Autor: | 29/12/2023

0

Nepisano pravilo kaže da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, a Miodragu Radonjiću “leđa čuva” supruga Milica Mikić, koja se sinoć sa njim prvi put pojavila u javnosti otkada smo saznali da je u drugom stanju.

Milica je blistala u braon haljini ispod koje se jasno nazirao trudnički stomak, dok je celokupan stajling upotpunila trendi čizmama, a Baća je odabrao ležernu kombinaciju, farmerke i crnu bomber-jaknu i džemper. Njih dvoje su se pojavili na premijeri drugog dela filma "Sluga", a osmeh sa lica nisu skidali.

Boško Karanović

 

Uprkos tome što uz slavu ide pojačano interesovanje za njegov privatni život, glumac i dalje uspeva da  intimu sačuva od medija, pa još ne znamo kog pola je druga beba.

Suprugu Milicu dugo je krio od javnosti, ali dolaskom sina Save pre nešto više od dve godine ne propušta priliku da pohvali svoju izabranicu, koja je stub njihove porodice.

Pročitajte: Zar u belom svetu - Biković sa našom glumačkom ekipom napravio haos u Moskvi, Jelisaveti je bilo najteže, dugo će se pričati o tome FOTO

Miodrag je priznao da je vaspitanje Save u velikoj meri prepustio Milici, jer je ona psihološkinja po struci.

Boško Karanović

 

 

- Ja se iskreno mnogo više oslanjam na nju jer stvarno neke stvari bolje zna i bolje primenjuje od mene, ali opet, sa druge strane, mislim da je važno da ja nekada podvučem tu granicu, jer svaka majka ima to nešto čudno što se kaže “mamin sin” - priznao je jednom prilikom glumac u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još