Kuvarica Zdravka Čolića priznala sve: Nijedna poznata ličnost ovo ne radi kada uđe...

Kuvarica Zdravka Čolića priznala sve: Nijedna poznata ličnost ovo ne radi kada uđe...

Autor: | 27/12/2023

0

Kuvarica Zdravka Čolića priznala sve

Zdravko Čolić ima 72 godine, a kao dan je jasno da je on jedna od najvećih zvezda na našim prostorima. Pored sjajne karijere porodica je ono na šta je izuzetno ponosan.

Sa suprugom Aleksandrom venčao se 2001. godine, a sreća je postala potpuna kada su dobili ćerke Unu i Laru.

Iako je Zdravko velika zvezda, odlučio je da privatni život sebično čuva samo za sebe, pa se o njegovom ponašanju van scene može čuti samo od ljudi koju su mu veoma bliski.

Ata Images

 

Kuvarica Zdravka Čolića priznala sve 

Radeći u jednom poznatom beogradskom restoranu koji je Zdravko Čolić redovno posećivao Sandra Đuretić, kuvarica i „food“ blogerka, imala je čast da svakodnevno sprema hranu za pevača, ali i da iz jednog gesta otkrije kakav je zapravo legendarni muzičar.

Pročitajte: Čola skromno proslavio Aranđelovdan - Prizor iz porodičnog doma otkrio kakva je domaćica supruga Aleksandra 

- On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije činio - kaže Sandra i otkriva šta Čola najviše voli da jede.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

- Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio sa porodicom, čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo da je pokupi.

- S obzirom da je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pripremale naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to mnogo voleo - ističe Sandra za „Grand Online“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti