Konačno je na slobodi: Romana ne skida osmeh sa lica, a evo kako provodi vreme (video)

Konačno je na slobodi: Romana ne skida osmeh sa lica, a evo kako provodi vreme (video)

Autor: | 03/08/2020

0

Romana Panić na slobodi ‒ posle četrdeset dana pritvora zbog pljačke bankomata pevačica je napustila zatvor u Brizbejnu. Posle pljačke, u kojoj su ona i njen dečko Filip Mrkaljević opljačkali 14.400 evra, pevačica je bila osuđena na godinu dana zatvora i dva meseca uslovne kazne.

Pošto je odslužila dve trećine kazne, zbog dobrog vladanja Romana Panić je na slobodi, dok njen dečko Filip i dalje boravi u zatvoru. Romana je trenutno u azilu u Brizbejnu, gde čeka deportaciju za Srbiju.

Pevačica je na svom „Instagram“ storiju objavila snimak iz hotelske sobe u kojoj trenutno boravi, a na licu je imala osmeh i vidno se radovala slobodi.

Pročitajte: Uhapšena Romana Panić?

Iako su Romana i Filip morali da vrate sav ukradeni novac, njen dečko je ovoga puta, prenose domaći mediji, postupio kao džentlmen.

‒ Romana će se uskoro vratiti u Beograd! Njen dečko prihvatio je da sam vrati sav opljačkani novac ‒ rekao je neimenovan izvor blizak pevaćici.

‒ Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije ‒ prenosi „Kurir“ reči Romaninog bliskog prijatelja.

Pročitajte: Oglasila se Romana Panić, ovo su njene oštre reči

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Oct 12, 2019 at 2:29am PDT

Pevačica će se uskoro vratiti u Beograd, a kako se još nije javila majci, neizvesno je ko će je sačekati na aerodromu.

‒ Romana mi se još nije javila, a možda i ne sme da me pozove. Mnogo sam ljuta i razočarana ‒ rekla je Gordana Panić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: romana panić