Kata i Rosa imaju pismo za Deda-Mraza: Ćerke Stevana Pialea novogodišnjim željama nasmejale sve

Kata i Rosa imaju pismo za Deda-Mraza: Ćerke Stevana Pialea novogodišnjim željama nasmejale sve

Autor: | 16/12/2023

0

Glumac Stevan Piale kao Luka Ožegović u hit-seriji “Igra sudbine” osvaja i ostavlja slomljena ženska srca, ali je zato u privatnom životu godinama veran samo jednoj – supruzi Uni.

Početkom godine postali su roditelji, po drugi put, kada je u njihov dom stigla mala Kata, a njoj se najviše obradovala starija sestra Rosa, koja je s nestrpljenjem čekala da mama i beba izađu iz porodilišta.

Iako je okupiran profesionalnim obavezama, mladi glumac nastoji da svaki slobodan trenutak posveti supruzi Uni i ćerkama.

Instagram

 

Porodica Piale u duhu praznične euforije spremno dočekuje Novu godinu, a preslatke devojčice već su napisale pismo za Deda-Mraza u kome su navele sve želje, a tata se nije libio da pismo objavi i svoje pratioce nasmeje do suza.

- Dragi Deda-Mraze, mi smo bile mnogo dobre ove godine. Ja sam ukrasila jelku, bila sam dobra u vrtiću i bila sam dobra prema mojoj malo sestri. Volela bih da za Novu godinu dobijem luk i strelu, da budem kao hrabra Merida, moja sestra Kata bi volela da dobije žirafu koja svira i peva. Mi vam šaljemo naše crteže - napisale su Kata i Rosa u novogodišnjem pismu koje je tata pokazao na svom Instagramu.

 

 

Ljubavna priča Stevana i Une

Prvi put su se videli u Valjevu, gde je Stevan snimao “Šešir profesora Koste Vujića”, a Una bila na odmoru u porodičnoj kući.

- Zaljubio sam se čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana - pričao nam je Stevan. - Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuk. Za mene je to bio ogroman korak.

- To što je Stevan glumac u početku sam doživela kao minus. Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim “poziranjem” i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: “Koga briga što se baviš javnim poslom”, otkrila je Una, devojačko Hadži Nikolić, zbog čega je između njihovog upoznavanja i početka zabavljanja prošlo nekoliko meseci. Bilo kako bilo, posle prvog poljupca više se nisu razdvajali.

Instagram

 

 

Danas skladan bračni par, koji je u međuvremenu dobio ćerku Rosu, mnogima je, u prvo vreme, delovao kao “nemoguća kombinacija”. Stevan, koji je u mlađim danima trenirao fudbal, kasnije je postao vatreni navijač „Crvene zvezde“ i „Zemuna“.

Pratio ih je na gostovanjima, radovao se njihovim uspesima, “bolovao” poraze. Ta ljubav i posvećenost nikada nije pala u drugi plan zbog glume i poslovnih obaveza, naprotiv.

Pročitajte: Samo pet meseci nakon što je stigla mala Kata - Radost u domu Stevana i Une Piale, ČESTITAMO OD SRCA! FOTO

- Ćerki pevam pesme kojima su i mene uspavljivali kad sam bio mali, ali često izmišljam reči. Sviđa joj se kad joj repujem, voli taj ritam. Iskreno, pevam joj i navijačke pesme mojih omiljenih fudbalskih klubova.

S druge strane, šarmantnoj Uni, koja je odrasla uz dve starije sestre, uvek su bile bliže knjige.

Spojila je lepo i korisno, pa se profesionalno bavi prevođenjem. Osim toga, vodi uspešan blog “samosvegastavidosta” gde sa brojnim pratiocima razmenjuje recepte za ukusne specijalitete.

Instagram

 

Sličnosti i razlike koje su povezale i održale mladi par daleko su značajnije.

- Oboje smo jako vezani za porodicu i da se nas dvoje pitamo, svi bismo živeli u komšiluku - kaže Stevan. - Unini roditelji su divni. Njen otac, čuveni psihijatar Časlav Hadži Nikolić, koji je bukvalno proputovao ceo svet, istinska je legenda. Uživam u razgovorima sa njim.

- Roditelji nas maksimalno podržavaju, a zanimljivo je da su naše majke postale odlične prijateljice. U šali kažemo da je to jedna osoba - otkriva Una.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još