Pojavio se nikad viđeni snimak Mihajlovića: Prizor rasplakao Srbiju, godinu dana bez njega

Pojavio se nikad viđeni snimak Mihajlovića: Prizor rasplakao Srbiju, godinu dana bez njega

Autor: | 16/12/2023

0

Godišnjica smrti Siniše Mihajlovića, najtužniji dan na svetu

Danas se navršava tačno godinu dana od smrti srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića koji nas je prerano napustio jednog hladnog decembra.

Tog tragičnog 16. decembra 2022. godine iz Italije je stigla najtužnija moguča vest - u Rimu, veliki čovek i sportista izdahnuo je u bolničkoj postelji u 54. godini posle duge i teške bolest.

Udovica Siniše Mihajlovića Arijana nešto posle ponoći na svom Instagram-profilu objavila je niz dirljivih fotografija sa suprugom i emotivnu poruku.

"To nikad nije bila samo ljubav. To je onaj zagrljaj koji mi je rekao ne boj se. Jedna godina bez tebe. Nedostaješ", napisala je.

Instagram

 

Osim supruge, oglasila su se i deca Siniše Mihajlovića, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas.

Pročitajte: Vanbračni sin razočarao Mihu, pred smrt prekinuli kontakt - Priznao sam ga, izdržavao, ali...

Posebno emotivan snimak podelila je njegova ćerka Viktorija, koju smo imali prilike da vidimo prvi put, a u pitanju je porodični video na kome Arijana i Miha nose malu preslatku devojčicu koja je kasnije izrasla u pravu lepoticu.

Instagram

 

- Danas se navršava godinu dana kako si postao nevidljivi tata. Da li si primetio da imam još tri ispita do diplomiranja? I da svaki dan idem na posao strastveno i posvećeno?

- Da, istina je da i dalje čuvam svoju sobu neurednom... da još govorim previše psovki i ponekad mi krčag i dalje pukne kao što si rekao, ali nadam se da si ponosan na mene upola koliko sam ja ponosan na tebe.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića stigla u Rim, prizor u stanu pokojnog sina načisto ju je slomio

- Sad dosta pisanja ovde, samo ti i ja znamo šta jedni drugima pričamo svaki dan... Samo hvala ti, tata, nema ljudi kao što si ti na svetu, imati tebe za oca je bila moja najveća sreća - napisala je Viktorija ispod snimka.

 

 

Siniša Mihajlović sahranjen je 19. decembra na groblju “Verano”. Ispratili su ga porodica, navijači sa bakljama, cela Italija i Srbija. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još