Najteži decembar u domu Arijane Mihajlović: Ćerka Viktorija okitila ogromnu jelku, ali jedno nedostaje...

Najteži decembar u domu Arijane Mihajlović: Ćerka Viktorija okitila ogromnu jelku, ali jedno nedostaje...

Autor: | 12/12/2023

0

„Voleću te sa neba kao što sam te voleo na zemlji”, napisala je Arijana Mihajlović uz zajedničku fotografiju sa Sinišom, koju je objavila ranije ovog meseca.

Trebalo bi da decembar bude najveseliji mesec, kada je ceo svet u prazničnoj euforiji, ali – u njenom domu je najtužniji.

Instagram

 

Slavni fudbaler preminuo je 16. decembra posle duge i hrabre borbe sa leukemijom. Bliži se prva godišnjica njegovog preranog odlaska, prva sezona u kojoj neće sa svojom porodicom ukrašavati jelku.

Pročitajte: Majka Viktorija ne skida crninu, osmeh je zauvek nestao - Sinišina deca stigla u Novi Sad, slike iz porodičnog doma kidaju dušu

Arijana je na Instagramu otkrila kakva atmosfera ovih dana vlada u njihovom domu u Rimu. Najstarija ćerka Viktorija je, izgleda, bila glavni majstor za sklapanje velike jelke, a u pauzama se i dobro zabavljala.

Instagram

 

Elegantna jelka centralna je figura prostrane dnevne sobe. Ne znamo da li smo skoro videli nešto lepše. Tu su ukrasi sa zlatnom prašinom, čarape, patuljci, vilenjaci, lampioni, Deda Mraz...

Instagram

 

U stori je Sinišina lepa supruga dodala i stare novogodišnje fotografije dece, a tu je, naravno, i glavni ukras – unuka Violante, koja je nedavno napunila dve godine. „Ista deda”, zaključila je baka više puta.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia