Nije lako okititi jelku od tri metra: Sonja i Nikola Lazetić oduševili dekoracijom luksuzne kuće na Avali

Nije lako okititi jelku od tri metra: Sonja i Nikola Lazetić oduševili dekoracijom luksuzne kuće na Avali

Autor: | 11/12/2023

1

Sonja i Nikola Lazetić zamenili su gradsku vrevu prirodom, i to je verovatno najbolja odluka koju su mogli da donesu. Kuća na Avali zaista je oličenje raja, kao i sve što je okružuje. Luksuzna vila odgovara svim njihovim željama i potrebama, a kad se zažele Beograda – nije daleko.

Instagram

 

Ovih dana u dom su uneli i malo praznične atmosfere, kao uvertiru u ono što nas čeka za nekoliko nedelja. Sonja je na Instagramu otkrila kako su tekle pripreme za ukrašavanje kuće. „Požalila se” pratiocima da „nije lako okititi jelku visoku tri metra”...

„Ali ja nikada ne odustajem”, dodala je, uz snimak.

Pročitajte: Nema laži, nema prevare! Sonja Lazetić pokazala kako zaista izgleda telo žene koja je rodila troje dece

Sve je sama uradila, imala je jedino pomoć – merdevina. Doduše, tu se muvao i ljubimac po imenu Džimi... Dok je vatra u kaminu tiho pucketala, Sonja je lagano sklapala drvo, a potom dodala i elegantne ukrase, a između njih šišarke.

 

 

Ne znamo koliko joj je vremena trebalo, uglavnom, jelka je ubrzo zasvetlela. Ostatak porodice pridružio joj se pred kraj dekorisanja, kada su se pored drveta našli pokloni, Deda Mraz, patuljci...

„Čarobno”, „savršenstvo”, „ludilo!”, „prelepo” tek su neki od komplimenata u brojnim komentarima. Sonja Lazetić je zaista majstor!

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ja 08:02 12.12.2023
Odgovori

Jelke su uvek bile okićene u svim nijansama,šarene.A u ovk današnje vreme i one su drugačije,još samo fali da preobuku i Deda Mraza.To je moje mišljenje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još