Maja Volk ponovo postala baka: Ćerka joj podarila unuka koji je dobio moćno ime

Maja Volk ponovo postala baka: Ćerka joj podarila unuka koji je dobio moćno ime

Autor: | 11/12/2023

0

Maja Volk po drugi put postala baka

Veselo je ovih pretprazničnih dana u domu Maje Volk. Priznata spisateljica, scenaristkinja, muzičarka i profesorka ima troje dece, Milenu, Teodoru i Mihajla, a juče je otkrila da se velikoj i srećnoj porodici pridružio još jedan član.

Boško Karanović Story

 

„Po drugi put baka! Milena moja rodila malog Petra“, napisala je na Fejsbuku uz fotografiju u prazničnom raspoloženju, sa širokim osmehom kao najlepšim ukrasom.

Pročitajte: Najteži životni udarac Maji Volk - Shvatila sam da moje dete ne čuje...

Mlađa ćerka joj je u oktobru pre tri godine podarila prvog unuka, Luku, a sada je postala mama još jednog dečaka.

 

 

U razgovoru za „Story“ Maja je svojevremeno otkrila da je oduševljena ulogom bake i da joj je unuk postao najveća preokupacija. Nema sumnje da će to biti i Petar.

- Osećaj je neopisiv. Sa ovakvim znanjem, iskustvom, strpljenjem i mirnoćom prilazite detetu na potpuno drugačiji način nego kad ste kao majka, zabrinuti za sve i učite u hodu.

Instagram

 

- Već u ranu zoru unuk stiže kod mene na „edukaciju”. Ja to zovem „bakino zabavište”. Puštam mu muziku, pevam, igram, zabavljam ga i podstičem na razne načine, a on mi uzvraća širokim osmehom. Činim sve da se Milena što više odmara.

Pročitajte: U ovom raju, na 45 kilometara od Beograda, Maja Volk je pronašla svoj mir

Inače, ime Petar jedno je od najpopularnijih i najstarijih u hrišćanskom svetu. Potiče od grčke reči “petros”, što znači stena ili kamen, i smatra se simbolom odlučnosti i postojanosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još