Poslednje zbogom: Održana komemoracija povodom smrti Isidore Bjelice

Poslednje zbogom: Održana komemoracija povodom smrti Isidore Bjelice

Autor: | 08/08/2020

0

Lav Pajkić, sin preminule Isidore, na svojim društvenim mrežama obavestio je sve, da će komemoracija Isidore Bjelice biti održana 8. avgusta u Sava Centru s početkom u 12 časova, a da će se opelo održati na Novom Groblju u 15:45, dok će kremacija biti održana u 16:45.

Nešto pre 12 časova, porodica, prijatelji i svi kojima je Isidora Bjelica na neki način obeležila život došli su u Sava Centar, kako bi se na što prikladniji način poslednji put oprostili od jedne velike žene. Prvi su u malu salu Sava Centra pristigle Isidorini roditelji Dimitrije Bjelica i Nevena Đurović, Nebojša, Lav i Vila Pajkić, kao i kreatorka Suzana Perić.

Pročitajte: Isidora Bjelica - Želim da moja deca žive ono što žele, a ne tuđe iluzije i zanose

Ispod izložene Isidorine fotografije, položeni su i njeni omiljeni šeširi, torbe i rukavice, koje su tokom celog života bile zaštitni znak Isidore Bjelice.

Komemoracija Isidore Bjelice započela je emotivnim govorom voditeljke Ksenije Vučić.

-Poštovani, dragi Isidorini, ovaj trenutak je toliko veći od svih nas. Ovaj dan je sve samo nije dobar. Ovog trenutka bih najviše volela da mogu da se sakrijem iza jednog od ovih šešira i da me nema ovim povodom, ali ne umem, to je umela samo ona, samo Isidora. Nemam njenu snagu - rekla je Ksenija.

Nakon Ksenije govorili su i drugi Isidorini prijatelji, kao i doktorka koja ju je lečila i pomagala joj u preteškoj borbi.

- Draga moja Isidora, nisam bila spremna da te tako brzo ispratim na poslednje putovanje, svesna da si zauvek otišla. Bile smo najbolje prijateljice, tugovale smo zajedno, radovale se, nadale se... Preživela si najgore, uvek sam ti govorila da ti se divim. - rekla je doktorka Matović.

Tokom komemoracije, Isidorin suprug neutešno je plakao, dok su Lav i Vila jedno drugom bili najveća podrška.

Pročitajte: Nakon velike borbe za život, preminula Isidora Bjelica

Podsećamo, Isidora je preminula 5. avgusta, usled dugogodišnje borbe sa rakom jajnika. Ovaj veliki gubitak posebno je pogodio porodicu, supruga Nebojšu Pajkića i njihovu decu Lava Grigorija i Vilu Evanđelinu. Od Isidore su se putem društvenih mreža oprostili i brojni prijatelji, koji su jako teško podneli vest o ovom tragičnom gubitku. A svi su se složili oko jednog, da je otišla žena koja je strasno volela život i za njega se borila lavovski.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti