Bajkovito slavlje u domu porodice Rokvić (foto)

Bajkovito slavlje u domu porodice Rokvić (foto)

Autor: | 10/08/2020

0

Nikola Rokvić i njegova supruga proslavili su nedavno deceniju ljubavi. Od prvog dana njihov odnos pun je razumevanja i podrške, a njihovo najveće bogatstvo su ćerka Leona i sin Simeon. Samo par dana nakon što su slavili godišnjicu u njihovom domu bio je veliki povod za slavlje. Ćerka Nikole Rokvića proslavila je rođendan.

S obzirom da je na snazi zabrana okupljanja usled pandemije Korona Virusa, Nikola i Bojana nisu želeli da nikoga dovedu u opasnost, pa su Leoni priredili malu proslavu na otvorenom. U porodičnom dvorištu sve je bilo adaptirano u stilu Diznijeve "Zlatokose". Leona je dobila svoju bajku na otvorenom, kojoj su prisustvovali najbliži članovi porodice.

Ćerka Nikole Rokvića napunila je četiri godine, a ponosni tata čestitao je svojoj princezi rođendan, emotivnom porukom na "Instagramu".

Pročitajte: Nakon decenije ljubavi, Nikola Rokvić za suprugu ima samo jedan komentar

- Četiri godine je prošlo od kad sam ugledao najlepše oči na svetu - napisao je Nikola čestitku, plavookoj mezimici.

Mama Bojana takođe je čestitala rođendan svojoj ćerkici, a podelila je i niz fotografija ovog bajkovitog slavlja.

- Rođendanko ej presrećna i prevesela i to je sve što će nam ikad trebati.

Bojana i njena princeza imale su slične cvetne haljine, a sve je bilo napravljeno po Leoninoj želji, koja je za rođendansku temu izabrala neustrašivu Zlatokosu.

Porodica je uživala u divnom danu, a Leona je dobila najlepše čestitke od svih.

Iako se Nikola i Bojana trude da svojim mališanima ispune svaku želju, oni smatraju da je veoma važno biti strog kada je to potrebno.

U zajedničkom intervjuu koji su nedavno davali za magazin "Gloria", Bojana je otkrila da je ipak ona stroži roditelj.

– Stroži sam roditelj, jer je malo bez veze da Nikola trenira strogoću kad dođe kući predveče. Ali kad ima vremena i kad smo zajedno čitav dan, onda je to druga priča. Ovako se uveče obično igra sa njima, čita im priče, dok ja predstavljam autoritet. To mi je veoma važno. Ne bih volela da osete strah, ali neophodna je određena doza strahopoštovanja, baš kao i discipline. Deca moraju da znaju šta se može, a šta ne ‒ dodala je ona.

Pročitajte: Bojana i Nikola Rokvić - Umesto skupog letovanja, porodični vikend u srcu grada (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Aug 3, 2020 at 6:33am PDT


- Ako deca odrastu na čvrstim temeljima, ako im odmalena usadite tradicione vrednosti, da budu pošteni, časni, da budu pošteni ljudi, onda će teško u životu posrnuti.

O svojoj deci Bojana je još rekla

- Svako od njih ima svoj karakter i ja ne bih volela da ga suzbijem, nego samo da korigujem neke stvari.

Nikola i Bojana su primer jedne stabilne porodice. Njihova deca pred sobom imaju divne uzore i uživaju u ljubavi, koja će ih zasigurno naučiti pravim vrednostima u žibotu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram