Bojana Barović i Nikola Rokvić: Ćerka nam je promenila život

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Ćerka nam je promenila život

Autor: | 19/01/2018

0

Život Bojane Barović i Nikole Rokvića je od trenutka kada je na svet došla njihova ćerka Leona dobio sasvim drugačiju dimenziju. Devojčica, koja je rođena prošlog avgusta, u svakodnevicu poznatog bračnog para unela je neizmernu radost, ali i mnogo dinamike.

- Život nam se promenio za sto osamdeset stepeni. Naravno, nabolje. Plašila sam se kako ću se snaći u novim uslovima i mirnom porodičnom životu, što je za mene bio veliki test, ali brzo sam shvatila da mi izuzetno godi. Zato sam, više nego ikada, uverena da je neophodno povremeno izlaziti iz granica komfora i testirati svoje mogućnosti. Leona je potpuno promenila moj odnos prema životu. Njeno rođenje u meni je probudilo osećaj i želju za sigurnošću, a dobila sam i ideju da pokrenem posao koji ima izvesniju budućnost od modelinga kojim sam se bavila. Tako je nastala kozmetička linija za decu “Free baby”. Ponosna sam što smo to napravili - kaže Bojana.

U svom poduhvatu zgodna Novosađanka ima maksimalnu podršku supruga Nikole.

- Postavili smo važne temelje za budućnost i sitnim koracima pravimo velike pomake, a u godinama koje dolaze očekujemo da vidimo rezultate. Nas dvoje imali smo neke svoje izazove, što dolazak deteta po pravilu donosi. Nije lako život koji ste do tada vodili sinhronizovati sa novonastalim okolnostima. Ali, stvari su došle na svoje. Preselili smo se u novi stan i sada tu stvaramo životni prostor. Lepo je kada gradite dom sa nekim koga volite i kada kreirate nešto što je samo vaše - kaže popularni pevač, koji je uoči praznika intenzivno radio na novoj pesmi.

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 29, 2017 at 9:19am PDT

Strpljivi, ali odlučni u nameri da zajedno ostvaruju snove i nižu nove uspehe, Bojana i Nikola raduju se svemu što im budućnost nosi. U međuvremenu, svakodnevno se u tišini mole za ispunjenje najveće želje.

- Želimo da proširimo porodicu. Ne bismo voleli da pravimo veliku razliku, puštamo da se to sudbinski nametne.

Deana Đukić @LA.LANNA/Instagram/Bojana Barovic