Dok Veljko i Bogdana odmaraju, mali Željko uživa u njenom zagrljaju (video)

Dok Veljko i Bogdana odmaraju, mali Željko uživa u njenom zagrljaju (video)

Autor: | 11/08/2020

0

Veljko i Bogdana Ražnatović postali su roditelji malog Željka, pre nešto više od dva meseca. Iako veoma mladi, oni se odlično snalaze u ulozi roditelja, a obe porodice veoma su raspoložene da im oko čuvanja bebe pomognu. Kako su veoma mladi i kako im povremeno treba vreme za sebe, ponosna tetka malog Željka povremeno "priskoči" u pomoć.

Naravno, Anastasija je prva koja je očarana Željkom, međutim njen život na relaciji Beograd - Novi Sad, ne ostavlja joj previše vremena da pomogne mladim roditeljima. Ipak tu su baka Ceca, ali i druga ponosna tetka malog Željka, Nataša Rodić.

Pročitajte: Bogdana je sa Veljkom, Bojana sa Mirkom, a zašto Nataša Rodić nema dečka?

Bogdanina najstarija sestra bila je veoma uzbuđena što će njena mezimica na svet doneti novi život, a kada se to dogodilo poslala je duboko emotivnu poruku Veljku i Bogdani.

- Hvala vam za najvecu sreću na svetu! Niko se nije nadao da ćeš baš prva biti ti, tako mala uvek u našim očima. Hvala vam što ste nam priredili najveću sreću na svetu da postanemo tetke. - napisala je Nataša na svom "Instagramu".

Kako je njena sestra Bojana gotovo svakodnevno u domu svog dečka Mirka, a Bogdani treba vremena za odmor, Nataša, koja je jedina "single" sestra Rodić, rado provodi vreme sa svojim sestrićem.

Pročitajte: Ko su fatalne sestre Rodić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Rodic (Linda) (@miss.rodic) on Jul 19, 2020 at 4:30am PDT


Inače, kako bi izbegli paparace, koji ih prate u stopu, Veljko i Bogdana su sa svojim sinom sve češće u Titelu, gde uživaju u velikom dvorištu sa bazenom. Upravo jedan letnji dan, zanosna mama Bogdana iskoristila je da se odmori i sa drugaricom Lenom Čolak provede dan na bazenu. Tom prilikom ponosna tetka Nataša, verovatno je opet iskoristila priliku da dan provede sa preslatkim Željkom, koji je već tokom prvog susreta ukrao njeno srce.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Instagram story

Pročitajte još

Najnovije vesti