Biljana i Janko Tipsarević: Prvo letovanje sina Noe (foto)

Biljana i Janko Tipsarević: Prvo letovanje sina Noe (foto)

Autor: | 11/08/2020

0

Biljana i Janko Tipsarević pre samo par meseci postali su roditelji po drugi put. Njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana, sina Nou.

Mama Biljana uživala je u trudnoći, pa je gotovo do poslednjeg dana radila na svojoj letnjoj kolekciji.

– Na kolekciji sam počela da radim još pre korona pandemije. Temelje i osnove sam postavila u vreme zimske sezone, imajuci viziju o tome kako treba da izgleda kolekcija za proleće i leto, te na vreme krenula sa pripremom. Tokom trudnoće sam se manje-više osećala ok, i radila sam bukvalno do poslednjeg dana pred porođaj, kada smo i slikali kampanju za novu kolekciju – rekla je za naš portal Biljana.

Pročitajte: Biljana Tipsarević najlepši rođendanski poklon dobila od ćerke Emili (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Aug 9, 2020 at 7:25am PDT


Janko se sa druge strane trudio da suprugi bude potpuno na raspolaganju.

‒ Spavam šest-sedam sati, ali ne u kontinuitetu, već na rate. Probudim se, pa pomažem Biljani, mada se nekada pitam da li joj, zapravo, odmažem. Često mi kaže ja ću, idi spavaj u drugoj sobi, sutra te čeka naporan dan. Mnogo bi mi prijao vikend tokom koga bih mogao da se potpuno “isključim”, a to znači da ga provedem bez telefona. Najveći problem mi je što se i kod kuće ne odvajam od njega, kao da mi od svakog poziva zavisi život. - ispričao je o svom radnom danu, Janko za naš magazin.

Ipak, sada je nastupio željno očekivani trenutak i Biljana i Janko Tipsarević otputovali su u Herceg Novi sa ćerkicom Emili i sinom Noom. Njihova tromesečna beba sada je prvi put na letovanju, a mama i tata uživaju u svakom trenutku sa svojim mališanima.

Pročitajte: Porodica Tipsarević konačno je na okupu - Biljana i Janko pokazali sina Nou (foto)

Biljana Tipsarević na svom "Instagramu" deli fotografije sa letovanja, a primetno je da zgodna mama izgleda sjajno nepuna tri meseca nakon porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Jul 29, 2020 at 1:14pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Luka Šarac

Pročitajte još