Dva su sveta različita, ali ljubav traje godinama: Ova poznata glumica je kuma Cece Ražnatović

Dva su sveta različita, ali ljubav traje godinama: Ova poznata glumica je kuma Cece Ražnatović

Autor: | 27/11/2023

0

Kuma Cece Ražnatović je poznata glumica

Kad ste jedna od najpoznatijih ličnosti celog Balkana kao što je to Ceca Ražnatović, nije čudno da imate prijatelje iz različitih sfera javnog života. Ceca je tokom karijere ostvarila bliska prijateljstva koja su katkad prerasla i u kumstva.

Ata Images

 

Tako se folk diva okumila sa jednom poznatom glumicom, a mnogi ne bi nikada pretpostavili ko bi to mogao da bude. Odgovor će mnoge iznenaditi.

Ata Images

 

Naime, pevačica je kuma sa Ljubinkom Klarić već petnaest godina. Povezale su se preko rođenih sestara jer je Ljubinkina sestra venčala Lidiju Ocokoljić, Cecinu sestru.

Jelena Jovanov

 

Svadba Lidije i Predraga Ocokoljića svojevremeno je privukla mnogo pažnje, pa su se mediji i te kako bavili ovim venčanjem, a naročito Lidijinom venčanicom, koju je nosila prvo Ceca na svom venčanju.  

Miloš Nadaždin

 
 

Ljubinka je jednom prilikom za medije priznala da uživa u Cecinom društvu i da se trude da imaju češća okupljanja, ali da je teško jer obe imaju mnogo obaveza i ne mogu da se usklade.

- Ne čujemo se svakodnevno, već povremeno. Svi smo dobro, sve je normalno, sve ide svojim tokom. Hvala Bogu svi smo živi i zdravi, ništa se neuobičajeno ne dešava, sve ide regularno još uvek - rekla je Ljubinka svojevremeno.

Pročitajte: Hidžab na glavi, osmeh na licu - Prva fotografija Ljubinke Klarić i ambasadora Balova (foto)

Ipak, održavaju kumstvo koje traje godinama i uvek nađu vremena da se okupe na važnim porodičnim događajima, tako da ćemo Ljubinku za koji mesec sigurno videti u Ljutice Bogdana kada Cecin sin Veljko po treći put postane otac.

Miloš Nadaždin

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images